Mediolan w sierpniu

Temat przeniesiony do archwium.
czy pobyt w Mediolanie w sierpniu to dobry pomysł?, pytam, bo słyszałam, że w tym okresie miasto dość pustoszeje, wiekszość miejsc (kina, puby, część sklepów...) pozamykana, bo Włosi masowo udają się na wakacje...ile w tym jest prawdy?, co o tym sądzicie?
Ale leje...i zimno tak :((, mimo to gorąco pozrdawiam :)))
Po prostu wiekszosc firm jest zamknieta w sierpniu i wiele osob udaje sie na urlop. Faktycznie Mediolan pustoszeje. Poza tym w sierpniu jest bardzo bardzo bradzo goraco we Wloszech-daje sie to odczuc zwlaszcza w duzych miastach.pozdrowienia z Milano ciao!
wpadniesz w depresje w sierpniu, w mediolanie. zapomnij!
miasto puste, zar sie z nieba leje, wszystko pozamykane, zostaja tylko ci, ktorych nie stac na wyjazd
szkoda, miałam cień nadziei, że może to co usłyszałam to jest nieprawda, ale niestety... :(((
dzięki
A jak jest w lipcu i w sierpniu w Come czy tak upalnie jak w Mediolanie,mam tam pracować nie wypoczywać,z góry dziękuje
Pare lat temu tak bylo, jesli chcesz sobie zwiedzic spokojnie mediolan to spokojnie mozesz przyjechac jedyne co ryzykujesz to goraco ale rok temu nie bylo tzw "affy"
czesc
Duzo lokali jest otwartych rowniez w sierpniu i jesli lubisz nocne zycie to sie nie zawiedziesz rowniez w sierpniu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia