niedrogi hotel ROMA CENTRO

Temat przeniesiony do archwium.
CZY TAKIE ISTNIEJA??? Poleccie prosze jakies jezeli znacie. dziekuje pozdrawiam
naprawde nikt nie nocowal w zadnym z hoteli rzymskich w centrum, o przyzwoitych cenach? nie wierze! nie chodzi mi o linki z netu z adresami, chcialabym adresy od osob, ktore byly i moga polecic. Nigdy nie zawodzicie, napiszcie!!!
moze ktos zna??
mmmm ... w Centrum Rzymu niedrogi hotel ? :-D a to ciekawe !
niedrogi w znaczeniu nie-5 gwiazdkowy, ,,uwielbiam" takie wpisy jak powyzsze - nic nie wnosza merytorycznego do zagadnienia, nie pomagaja pytajacemu, ale, ciesz sie, przez moment stello zaistnialas na forum ;)
Ciezko bedzie ci znalezc tani hotel tym bardziej w Centrum =)) Najlepiej wez zarezerwuj miejsca w Domu Polskim na via Cassia.Do centrum masz 30 min jazdy =)). Chyba ze chcesz hotel, to szukaj zycze powodzenia. Pozdrawiam.
Po pierwsze na forum jestem juz od jakiegos czasu , po drugie moja odpowiedz jakbys nie zauwazyl/-a byla ironiczna ( chyba ,ze nie wiesz co to ironia ) i ewidentnie swiadczy o tym ,ze taniego hotelu w centrum takiego miasta jak Roma nie znajdzie ...
dziekuje Bartku, cenie konkrety :) pozdrawiam
Nie ma za co =)) a w jakich dniach masz zamiar tam jechac ??
Bartku bede od 31 sierpnia do 5 wrzesnia, tylko kilka dni niestety :)
Aha. Jakbys miala ochote porozmawiac zapraszam na gg : 5168138. Pozdrawiam
czesc, ile kosztuje nocleg w tym Domu Polskim? Trzeba rezerwowac?
Monikamona interia.pl
a czemu nie chcecie w hostelu B&B jak sie wczesnie zarezerwuje to jest tanio np 25 euro za nocleg
np http://www.reservations.bookhostels.com/wizzair.com/findabed.php?PHPSESSID=d92376515aabe12a936d62c481cf34ee
Napiszę do Ciebie jutro, bo nie mam przy sobie wizytówki miejsca, ktory jest moim odkryciem roku 2007. Wiesz ile kosztuje nocleg od osoby? 20 "ojro". Ze śniadaniem. Do centrum 10 minut autobusem. Ale jest to raczej coś w rodzaju schroniska młodzieżowego, choć nie rożni się niczym od hotelu.
Zasięgnę informacji i jutro napiszę.
Tylko napisz proszę czy to nadal dla Ciebie ważne, bo widzę poniewczasie, że temat jest dość "przestarzały"
dla mnie jest wazne.. napisz prosze..
probujesz to: www.alpharooms.com
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia