Wakacyjny kurs w Perugi POMOCY!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie!
Może jest na forum ktoś kto był lub jest na kursie językowym w Perugii i chciałby mi pomóc? W lipcu wybieram się na kurs intensywny do Perugi na 3 miesiące, muszę znaleść tam mieszkanie najlepiej jakiś niedrogi pokój przy włoskiej rodzinie w miarę blisko uniwersytetu dla obcokrajowców, ale nie wiem czy da się coś poszukać przez internet, bardzo bym prosił o kontakt ze strony kogoś kto jest tam na miejscu i orientuje się w tych sprawach. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam
Hej,
Razem z koleżnką dostałam się na kurs EILC do Perugii, opłacony w ramach Erasmusa.Kurs zaczyna się 3 lipca i trwa do 26 lipca.
Mamy mały problem z mieszkaniem,bo w sprawie akademika uniwersytet pisze nam wymijające maile,że wszystko jest na stronie(kiedy wcale nie jest).Czy ktos już przez to przechodził i wie,ktora opcja mieszkania jest najkorzystniejsza w Perugii?
I jeśli zdarzają się cuda...ktos z Was zna może kogoś kto wynajmuje albo chce współwynajmować mieszkanie blisko uniwesytetu w Perugii w podanym wyżej terminie dla dwóch osób?
Mój mail: [email]
Pozdrawiam i z góry dziękuję, jeśli ktoś nam pomoże!
Magda

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe