polki w Mediolanie

Temat przeniesiony do archwium.
czesc! jesli jestescie w mediolanie piszczie. Chetnie sie spotka. Przyjechalam jak au pair i juz mi brakuje ploteczek ;))

pozdrawiam
Hej,

Ja mieszkam i pracuje niedaleko Milano (Legnano). jesli masz ochote pogadac, bardzo chetnie sie spotkam na kawke :)
Daj znac: [email]

Pozdrawiam.
no hej!ja juz od jakiegos czasu jestem w Mediolanie,tez chetnie sie spotkam,daj znac na forum,pozdrawiam:)
Czesc, ja tez jestem Au Pair w Mediolanie - daj cie jakies namiary dziewczyny to sie spotkamyrnMoj email: [email] slonecznie
Hej!A ja jestem niedaleko mediolanu.....
W ten piatek jest "aperitivo polskie"
zapraszam
www.barpolska.com/festapolacca.asp
ela
Witam,
dopiero teraz odkrylam to forum (peccato) i przyznam, ze bardzo mi sie spodobalo. Mieszkam w Busto Arsizio i chetnie nawiaze kontakt z krajanami mieszkajacymi w okolicy. Pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia...
Ps.: czekam tez na informacje o nastepnym aperitivo polacco.
ja tez jestem w Mediolanie, co pravda mieszkam w Piacenzy ale pracuje w Mediolanie.
witam wszystkich Polakow mieszkajacych w Medoiolanie. ja lece w przyszly piatek i chetnie sie z kims spotkam...na ploteczki :-) w miedzyczasie pozdrawiam pa pa
Witam...Ja tez jestem w Mediolanie i chetnie nawiaze nowe znajomosci. Moj nr. Gadu-Gadu to 7864130 Piszcie...Pozdrawiam
moje [gg]
ja niestety nie mam gg.
Witam, ja bede w Mediolanie od marca. Do zobaczenia. [email]
Szukam przy okazji mieszkania w Mediolanie (pokoju).
Pozdrawiam,
M
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia