Au-Pair

Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79
| następna
Każde jej/jego ogłoszenie jest inaczej formuowane.Uważajcie dziewczyny.Bo zamiast opiekunkami będziecie "opiekunkami"obleśników w klubach
Izuczia-na temacie "Młode mamy jednoczcie się"już w styczniu czy lutym pisałaś o kolejnej ciąży,o kolejnym dziecku,a jeszcze wczoraj pisałaś na zdjętym temacie,że właśnie jesteś w ciąży z 2 dzieckiem.Czyżby już ci się myliły ciąże i dzieci?Wtedy też pisałaś o mężu Amerykaninie a na 2 krotnie zdjętym twoim temacie podawałaś coś innego.Mammina też już w styczniu pisała o kilkorgu swoich dzieci i kolejnej ciąży(swoją drogą już teraz wiem dlaczego jesteś tak wulgarna,takie sa wszystkie połozne a mam bardzo duże porównanie bo znam ich dziesiątki ze szpitala i każda jest tak arogancka i wulgarna a pisałaś,że nią jesteś)a na wczorajszym zdjętym temacie też pisałaś coś innego.Acha,jeszcze jedno.Ty nie jesteś żadną dyslektyczką ani dysgraficzką czy dysortograficzką,jesteś zwykłym nieukiem.W/W wady wyglądają trochę inaczej niż w twoim przypadku.Ja jestem dyslektykiem i dysgrafikiem ale pod wpływem ćwiczeń a przedewszystkim chęci piszę już prawie dobrze.Natomiast ty robisz takie błędy bo nie chcesz pisać poprawnie.
hallo hallo laseeczki

jak tam leci
ja troche przeziebiona jestem i niedlugo wracam do poski do swojego mieszkanka juz wyobrazam sobie to zimnisko pod koniec grudnia
ale nie ma to jak snieg i swieta w Polsce sa jedyne w swoimrodzaju
bo tutaj tak cieplo 24 stopnie

Wrocic napewno wroce wiec sie napewno znow spotkamy caluski

Magdalena
Sabatka.Buziaki.
hallo hallo

grazie grazie za buziaczki

tak wogole to nie chce wracac bo przezraza mnie ta podroz i zimnisko ale przeciez jade na wakacje hhhaa musze odpoczac

pa kochani
mam pytanko,planuje wyjazd jako au-pair w okolicach san remo, czy jest ktos z tamtej okolicy, tak naprawde szukam pracy w genovie ale nie mam zabardzo jak tam trafic, zero kontaktu moze wy cos wiecie bardzo mi zalezy akurat na genovierndzieki za wszelkie informacjernaneta
sprobuj moze przez agencje
http://www.au-pair-international.com/contattaci_ita.asp

zobacz tutaj, trzeba zarejestrowac sie na stronie, zeby otworzyc kontakt
http://www.greataupair.com/fastfind.cfm/locatorID/592641/page/1/pagelist/1/search/Family/aupairGender/0,1/countryList/118/statelist/1488/proximity/6961658/proximityRange/30/proximityUnit/1/displayRows/5

tu jest inna organizacja zajmujaca sie au pair z Genui:
http://www.arceaupair.it/services.htm

pzdr:)
dzieki bardzo pozdrawiam pa
hellow mam jeszcze jedno pytanko,do tych co au pair sa lub buli,czy faktycznie tak słabiutko płaca czy jest mozliwosc wynegocjowania lepszej kasy za prace
podrowionka pa
hallo hallo laseczki

wiec 13 wyjezdzam
wracam do Polski
15 dopiero bede w domciu dluga podroz mnie czeka aledamy rade

goraco pozdrawiam
Magdalena
Witaj
Jak bedziesz juz w Polsce daj mi znac na numer 888 830 358.Chialam pogadac na temat pracy.
Do mnie też się odezwij Magdo!!!napisałam na Twojego mail'a, ale mi nie odpisałaś. Gosia
p.s. podaję mój nr: 697 813 045
p.s.2. napisałam do Ciebie na adres: [email]
Hallo Hallo

No wiec witam wkoncu wrocilam i jeszcze po pdrozy nie wypoczelam

Jezeli jestescie zainteresowani praca to piszcie na maila
Przeslijcie cv list motywacyjny i foto

Na chwile obecna poszukuje do opieki nad osobami starszymi

I
do prowadzenia biura turystycznego ale tutaj to juz wloski i angielski jest potrzebny

Pozdrawiam
Magdalena
witaj Sabatka, mam pytanko odnosnie tego biura turyst. gdziez ono sie znajduje???
Ktoś tu odradzał au pair...ale nie do końca tak jest.Fakt ,że trzeba dostosowac sie do rodziny- ale to przecież wiadome było już przed wyjazdem i nie powinno byc zdzwiniea.Wiadomo, że niezależnośc jest wygodna, ale to sa uroki bycia au piar.Dużym plusem au pair jerst to, że pratktycznie nie masz wydadków-jedzenie jest,mieszkanie jest- wiec jeśliktoż chce zarobic to można jechac na pare miesiecy, zacisąć zeby i wytrzymać.Ktoś tu pisze,że włosk mają tendencje do wykorzystnywania innych- WCALE TAK NIE JEST! Byłam już trzy razy na au pair- rodziny za każdym razrem ok, znałam tez inne aupairki i żadna nie narzekała na to żeby ktoś wykorzytywał ją!Każdy ma swoje doświadczenie i nie można generalizoewać tak jak robią to niektórzy!! Pojawiło sie też tutaj pytanie typu " czy zarobki au pair są na prawde takie kiepściutke"- zarobek zależy od rodziny do jakiej trafiasz, to jak sie tam zachowujesz i czy im odpowiadasz. Możesz negoclojwać ceny.Ja np wynegocjowałam sobie stawke 170eur za tydzień.
Uważam, że warto spróbować i poczuc to wszytko na własnej skórze...przecież jesli komus byłoby bardzo źle to na pewno nikt na siłe go tam trzymał nie będzie, a do domu z Włoch nie problem wrócić....nie jesteśmy za oceanem:)
Hallo Hallo

PRAWDA

Nic wiecej dodac ani ujac
Majka, jezdzilas z biurem czy 'ze stronki internetowej'?:) Myslisz, ze z angielskim i podstawowym wloskim da sie cos znalezc?
Sabatka- mogłabyś powiedziec coś wiecej na temat pracy w biurze?na jak długo ta praca, od kiedy, gdzie itp.

Wracając jeszcze do tematu Au Pair to najpierw jechałam przez biuro i dwa razy byłam u tej samej rodziny. A w tym roku poszukałam na necie- rodzina ok, finansowo bardziej opłaca sie niż przez biuro, rzecz jasna.
Hallo Hallo

wybaczcie ze tak dlugo sie nie odzywalam
ale rozumiecie trzeba bylo sie ze wszystkimi spotkac pogadac i wyszalec

Praca w Palermo

biuro turystyczne potrzebna osoba do prowadzenia czyli sekretarka

i dobra znajomosc jezykow angielski i wloski

jak jestescie zainteresowane to piszcie
Pozdrawiam

i wszystkiego dobrego na nowy rok zycze
Magdalena
Temat przeniesiony do archwium.
61-79 z 79