Rzym OSTIA pokoj dla DZIEWCZYN 30 E/dzien

Temat przeniesiony do archwium.
Wynajmuje NA DOBY maly pokoik dla DZIEWCZYN turystek (max 2 osoby ) takze na kilkanascie dni w Ostii (dzielnica Rzymu nad morzem).Dojazd kolejka miejska 30 min do Rzymu Piramide, normalny bilet rzymski .Cena 30 euro/osoba- doba,znizka jesli dluzej.Mieszkanie full komfort, bliziutko metra i plazy.Wylacznie pobyt krotkoterminowy, ODPADAJA : panowie, pary ,dzieci, pieski ,kotki etc TEL [tel]
niezła nagonka------------odpadają panowie, pary, dzieci itp.
coś tu śmierdzi "tylko dziewczyny " a jak bym chciała z dzieckiem to już nie ????? ciemna sprawa
nie dajcie się nabrać
www.interhome.pl zobaczcie region Lazio i nie dajcie się okradać! bo 30 euro za osobę to świetny dowcip!
nie ja jedna zauważyłam o co chodzi w tym " ogłoszeniu"?
a rybkę mogę wziąć Amatore stręczycielu?
Dla dziewczyn, ale max 2 osoby?
A jeśli ze mna wleci mucha lub komar?
Ty zaplacisz 30 euro czy ja mam placić 30 euro?
Chyba cie po......lo.
amatore , uważasz ,że na tym forum to sami idioci ( idiotki ) są czy co ?
buhahahahahahahahha, no posikam sie zaraz!
1)Pokoj wynajmuje tylko dziewczynom TURYSTKOM , bo mieszkam tu pomad 10 lat jako emigrant na stale i wiem z wlasnych przezyc, z opowiesci i gazet wloskich jakie bydlo robia Polacy(mezczyzni generalnie) przy okazji "imprezek",(okazja zawsze jest) a specjalnie na cudzych mieszkaniach.I do tyczy to takze studentow, magistrow itp- opic sie, zarzygac klatke schodowa, pokazac swoje w cudzym kondominium nasi umieja. Nie przecze ze sa wyjatki ale jest ich malo i nie mam zamiaru testowac na swoim apartamencie.Za to statystycznie Polki raczej sa czyste i porzadkowe, choc niektore starsze rodem z PRL potrafia sie opic jak swinie do poduszki i przewracac sie razem z (moimi) meblami -mialem tu taki przypadek.Jesli ktos tu nie mieszka tu na stale i dlugo,to malo wie o temacie"Polscy emigranci w Italii- zycie codzienne, budowy, stojki, godziny, stalki, polskie soboty itd".rnTu Polak w Rzymie (dla Wlocha) to ten co haruje na budowie albo wali wino z kartonu w parku i zebra, a Polka to sluzaca na godziny albo sluzaca- opiekunka na stalce-(badantka),ewentualnie hostessa i pokrewne.I 90% z nich opija sie na ostro pare razy na tydzien i robi zadyme - taka jest prawda.rnTak bylo, jest i bedzie.Dlatego wole goscic kulturalne dziewczyny z Polski.rnrn2) Dzieci i zwierzatek nie chce, bo jest to jakby nie patrzyc klopot i powiekszone ryzyko w domu, a ja lubie spokoj i latwy wynajem.rnrn3)Cena 30 euro jest mala, a zycze powodzenia w znalezieniu w Rzymie i do tego nad morzem w lecie (pelnia sezonu) tanszego lokum.Jak ktos ma namiary , niech sie podzieli z innymi.A na interhome sa owszem tanie noclegi np,. na Slowacji- jakos w Rzymie w sezonie ich nie dojrzalem.Comunque - buona fortuna!
amatore ja śpię w Rzymie w lipcu za 15 E a nie za 30E. Poza tym Twój post jest dziwny. Co masz do zwierząt? Od razu twoja niechęć do zwierząrt mówi wszystko o tobie.
A i zapomniał "wytłumaczyc" czemu pary też odpadaja- pewnie boi się, ze w nocy łózko bedzie za mocno trzeszczało?
>Za to statystycznie Polki raczej sa czyste i porzadkowe

Amatore - ja wlasnie jestem ta statystyczna - czysta o porzadkowa i moja kolezanka tez.
I chetnie poznamy rownie czystego i porzadkowego Polaka!
Napisz cos więcej o sobie - wiek , wymiary, mozliwosci itd., to moze sie zdecydujemy. Zycie w Polsce jasta takie nudne...
Jak mamy razem spedzac czas, to chialybysmy wiedziec o tobie cos więcej, no nie?
Tylko jak jestes blondynem za nadwagą po 50-tce, to raczej nie przyjedziemy.
Pa.
Jeżli nie potrafisz posługiwać się komputerem badź nie umiesz posługiwać się wyszykiwarką na interhome to masz tam telefon do konsultanta! 4 pokojowe mieszkanie w Twoich okolicach można wynajać za ok 2400 zł za tydzień więc można łatwo policzyć że na osobę (jadąc w 4 osoby) to ok 600 zł czyli za tydzień czyli nicałe 22 euro dziennie za pokój bez właściciela idioty ( a to jest bezcenny komfort!)
Oj ludzie.. po co tyle krzyku!
Przeciez cel tego ogłoszenia jest jasny jak włoskie słońce! Facet podał telefon - jak jakies statystyczne będą chciały, to pojadą! Bo to przeciez dla nich ogłoszenie jest...
Ale dobrze,ze ktos stoi na strazy porządku;)
P.S.
Dla mnie cały ten temat nadaje sie do usunięcia...
Lola i Dzidzia. Nie jesteście statystyczne ani satyryczne. Jak wam się nudzi, to do roboty! Najstosowniejsze dla was miejsce jest na wsi przy zniwach. Juz dostyć we Wloszech jest takich niewyżytych kobiet, co tylko psują reputacje tym, które mieszkaja tu na stale. "No nie?"
Alejaja... Taki nick zobowiązuje.. a Ty co? Na poważnie wszystko?
Hahahahahahaha...
Wszyscy Polacy w Rzymie to brudne świnie, sprzątaczki, i pijacy szwendający się po budowach. Tylko tak się składa, że bez polskich sprzątaczek, niań i murarzy, Włosi musieliby zrobić rzecz, której tam się nie robi od trzydziestu paru lat - pracować, a właściwie nauczyć się pracować. Musieliby zajmować się swoimi starszymi w rodzinie a nie tylko kasować ich zasiłki. A najgorsza część polskiej emigracji to Ci którzy "awansowali", otwierają co roku w bagażniku samochodu "biuro podróży" i są nową włoską klasą średnią brzydzącą się brudu miejsc z których pochodzą. Mają dyplomy z krętactwa i naciągania, bo nie z Sapienza. Ale o polactwie w Italii juz dużo tu pisano....
A ja jestem Polka z czasów PRL i jeszcze nigdy się nie uwaliłam jak ty to sugerujesz.Jeśli tak piszesz o krajankach i krajanach to twoje jestestwo jest poniżej dna.Wstyd mi za ciebie,że przyznajesz się do polskości bo Polska już na pewno się na ciebie wypięła.Sam pewnie tak robisz jak sądzisz o innych.I nie mydl oczu apartamentem bo we Włoszech to nic takiego,są to najczęściej mieszkanka,które się wynajmuje i nie ma w nich nawet pościeli,ot coś w rodzaju naszych socjalnych mieszkanek.
a dlaczego pary tez odpadaja ? nie moze przyjechac para?
na waszym miejscu olałam bym tego gościa-szkoda czasu na takiego!!!!!!!!!!!!!
Amatore sexamore,piszesz,że nie wynajmujesz pokoju parom tylko najwyżej 2 dziewczynom.A jeśli będę chciała przyjechać z dziewczyną,która jest moją życiową partnerką?Obie jesteśmy dziewczynami ale jesteśmy jednocześnie parą?Jeju,ale jesteś sprośnym satyrem,że też ziemia takich jeszcze nosi.
30 euro to mało ? , nie w takich miejscach się bywało za niższe kwoty , ładnie to tak OKRADAĆ rodaków ? ,z kogo ty człowieku chcesz głupca zrobić ? , myślisz ,że z idiotami masz do czynienia ... i jeszcze to >tylko dziewczyny<
coś za gęsto się kolego tłumaczysz ... myślał sobie ,że na naiwne kretynki trafił ! phi !
hej . poszukuje pokoju do wynajecia , z dostepem do kuchni na 7-10dni w Osti lub okolicach (las odpada;) ) dla pary , niepalacy na sierpien , najlepiej 1-15. Jesli ktos moze pomoc to dajcie znac. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Podpisuje sie pod prosba kolegi- tyle ze zalezy mi na terminie wrzesniowym. Bardzo prosze o pomoc!
ej,coś nasz Amatore ucichł.Zarumienił się ze wstydu?Słuchajcie,a może to lesbijka,dlatego chce tylko dziewcząt w swoim"apartamencie"?Ciekawe czy jest w naszym typie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia