1)Pokoj wynajmuje tylko dziewczynom TURYSTKOM , bo mieszkam tu pomad 10 lat jako emigrant na stale i wiem z wlasnych przezyc, z opowiesci i gazet wloskich jakie bydlo robia Polacy(mezczyzni generalnie) przy okazji "imprezek",(okazja zawsze jest) a specjalnie na cudzych mieszkaniach.I do tyczy to takze studentow, magistrow itp- opic sie, zarzygac klatke schodowa, pokazac swoje w cudzym kondominium nasi umieja. Nie przecze ze sa wyjatki ale jest ich malo i nie mam zamiaru testowac na swoim apartamencie.Za to statystycznie Polki raczej sa czyste i porzadkowe, choc niektore starsze rodem z PRL potrafia sie opic jak swinie do poduszki i przewracac sie razem z (moimi) meblami -mialem tu taki przypadek.Jesli ktos tu nie mieszka tu na stale i dlugo,to malo wie o temacie"Polscy emigranci w Italii- zycie codzienne, budowy, stojki, godziny, stalki, polskie soboty itd".rnTu Polak w Rzymie (dla Wlocha) to ten co haruje na budowie albo wali wino z kartonu w parku i zebra, a Polka to sluzaca na godziny albo sluzaca- opiekunka na stalce-(badantka),ewentualnie hostessa i pokrewne.I 90% z nich opija sie na ostro pare razy na tydzien i robi zadyme - taka jest prawda.rnTak bylo, jest i bedzie.Dlatego wole goscic kulturalne dziewczyny z Polski.rnrn2) Dzieci i zwierzatek nie chce, bo jest to jakby nie patrzyc klopot i powiekszone ryzyko w domu, a ja lubie spokoj i latwy wynajem.rnrn3)Cena 30 euro jest mala, a zycze powodzenia w znalezieniu w Rzymie i do tego nad morzem w lecie (pelnia sezonu) tanszego lokum.Jak ktos ma namiary , niech sie podzieli z innymi.A na interhome sa owszem tanie noclegi np,. na Slowacji- jakos w Rzymie w sezonie ich nie dojrzalem.Comunque - buona fortuna!