Siena - ciąg dalszy

Temat przeniesiony do archwium.
Mam problem z tym ostelem w Sienie, bo nie odpisali mi na maila, nie mam ich numeru konta bankowego, wiec jedyna mozliwa forma platnosci to karta kredytowa, a ja boje sie zaplacic cala sume od razu.
P.s Zuza1 , chiara czekam na wasza rade skoro tam mieszkalyscie zostawiam tez moj mail : [email] Prosze o kontakt
spròbowalam zarezerwowac i albo placisz przez Valia postale (i tam nie jest ci potrzebny numer konta, tak jak nasz przekaz pocztowy, wysylasz po prostu pieniadze na ich adres) albo karta kredytowa...
mialo byc Vaglia...
ja placilam karta kredytowa... ale ja mam postepay i po prostu "przerzucam" tyle ile mi akurat potrzeba do dokonania platnosci...
Probowalam zaplacic na poczcie ale mi powiedzieli ze jest to niemozliwe poniewaz poczta polska nie ma podpisanego kontraktu z poczta wloska. Jest mozliwosc przekazu pienieznego tylko do Watykanu.
a no to juz nie wiem... przykro mi..
Hej! Ja radze Ci tam zadzwonic, to chyba jedyna opcja. Nie wiem niestety, co Ci doradzic innego, bo mi nocleg tam zalatwial znajomy, wlasnie telefonicznie.
Pozdrawiam, mam nadzieje, ze uda Ci sie cos zalatwic!
hej Arminia widze że jedziesz do Sieny?? Możesz mi powiedzieć w jaki sposób chcesz sie tam dostać? ja niedwno sie dowiedzialam ze tez jade na kurs w sierpniu ale mam problem ze znalezieniem dobrego dojazdu tam :/

wychodzi na to ze trzeba jechac do florencji i stamtad autobusem. Będę jechać sama wiec mam troche obaw...

a jak ty tam jedziesz??

Z gory dzieki za info :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia