szukam ludzi z bresci

Temat przeniesiony do archwium.
czy mieszka ktos moze w bresci , za jakis czas wybieram sie tam do praca, czy ktos moze mi powiedziec kilka slow o tym miejscu...
hej ja w bresci nie mieszkam ale bardzo czesto tam bywam masz juz praca konkretna czy dopiero bedziesz szukac? jest to dosc duza miejscowosc typu Łódź Warszawa tyle ze mniejsze strasznie duzy ruch zwłaszcza jesli ktos sie porusza samochodem moze napisz co konkretnie chciałaby wiedziec??? to ci chetnie odpowiem jesli tylko bede wiedziała
powiedzmy ze mam. Musze jeszcze w miare mozliwoscia dokladnie sprawdzic itd. jesli juz bede znala dokladne miejsce to napisze moze sie orientujesz albo znacz. pozdrawiam
Padova jest wieksza i jest wiecej mozliwosci.Jak by ktos nie wiedzial Padova jest blisko Bresci.
oki nie ma sprawy jak bedziesz juz cos wiedziała konkretnie to daj znac bo zawsze jest dosc duze prawdopodobienstwo ze bede znała to miejsce mowiac szczerze to brescia jest lepsza od padovy ale to zalezy co kto lubi pozdrawiam
Poznalam dokladniejsze szczegoly, brzmi jak brzmi, dlatego jesli ktos zna albo slyszal nich szczerze mi odpowie co to za lokal. jest to podobno restauracja ktora sie nazywa Las Vegas, znam dokladniejsze namiary ale nie wiem czy to jest konieczne zeby podawac. Prosze o komentarze jesli ktos zna... dzieki
ponawiam pytanie!! Pzeciez musi znac ktos to miasto. Przosze piszcie
CIAO!
Ja jestem z MEDIOLANIE i mieszkam za godz. od BRESZI!
Moze byc moglbysmy sie przyjaznic @;-)))))))))))))hihihihihi!!!!!!!!!!!
Ja jestem kolejarzem i jestem wlochem.
CIAOOOOOOOOOOOO @;-))))))))))))))
Bardzo pycha ta ZAPIEKANKA MNIAM! MNIAM! @;-)))))))))))hihihihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozemy sie zaprzyjaznic, lubie wlochow - nawet bardzooo!!! Ale nadal czekam na komentarze dotyczace lokalu ktory sie nazywa Las vegas w bresci. jesli ktos sie orientuje to prosze pisac gracie caioo
bardzo sie niecierpliwie bo to bardzo wazneee!!! Prosze jesli ktos zna niech sie odezwiee. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia