male pytanko

Temat przeniesiony do archwium.
mam taki problem...dzis kolegda dzwonil do mnie z italii z dosc nietypowego numeru i chce was zapytac czy bedziecie sie orientowac czy numer ten to numer komorki , bo jak dla mnie do dosc krotki....a zaczynal sie od 0327xxxxxx
czy mozecie mi pomoc i to rozszyfrowac:)
bedzie ktos wiedzial?????
nr tel. komórkowego w Italii zaczyna sie od kierunkowego 39, a pózniej jeszcze dziesięć cyfr.
tyle to ja wiem...tylko pomyslalam ze moze to jakas nowa telefonia lub cos...no bo niby skad taki krotki numer........a moze to dzwoniono z kart ktore mozna kupic za 5 euro i skorzystac z budki telefonicznej...hmm coz..moze ktos bedzie wiedzial.....a za pomoc dziekuje....
kierunkowy 032... jest do Belgii, albo..do Katowic
a jeśli ktoś ma wykupiony numer "skype in", to potem, gdy dzwoni pojawia sie jakiś numer ? może to jest to ?
VOIP, nigdy nie wiadomo skad numer sie pojawi, bo zalezie jak ich sie oplaca , zalazy jakie polaczenie maja do krajach.. i tak dalej.... tak weglada ze idzie przez internet do belgium, a potem uzywa normalna linea telefoniczna.
albo 032 to kierunkowe do jakie miasto w polsce....
Zante jesteś bardzo blyskotliwy ;) Patrz kilka wpisow wyzej....
0327...... (10 cyfr) to jest chyba numer do Sosnowca
dzieki za widomosci..to prawda 032 jest kierunkowy do katowic, a ja mieszkam w katowicach....tylko za cholere nie jest mozliwe zeby ta osoba byla w polsce, a tym bardziej w katowicach....moze faktycznie tak jak ktos wspomnial bylo przekierunkowanie jakies...no coz nastepnym razem po prostu zapytam:) bo jak odbieralam telefon bylam przekonana ze to ktos z polski...ale dziekuje wam :)milego
Na mój gust to telefonia internetowa :)
dzieki wam..
a czy mozecie mi przetlumaczyc smsa na wloski:) bede wdzieczna:)

""""wczoraj bylam w lekkim szoku,ze zadzwoniles!milo bylo znow z toba pogadac:)szkoda ze zle slyszalam:)tylko ten numer mnie zastanawia?to z internetu, domowy?smacznego:)"""""""
Ieri ero abbastanza sorpresa che mi hai chiamato! Mi ha fatto piacere parlare di nuovo con te :) Peccato, che sentivo male. Soltanto il numero non mi da pace: hai chiamato da internet, da casa? Buon appetito!
dziekuje ci kochana ilecko:) za pomoc!!!!!i zycze udanej niedzieli!!meczy mnie ten telefon, dlatego musze wiedziec co i jak:)bo zwariuje:)
moze on juz jest w twoim miescie??
agatkof to jest niemozliwe.......on nie ma tu zadnych znajomych oprocz mnie....nie sadze zeby z puglii przyjechal do katowic by do mnie zadzwonic.....:)wiec tym bardziej nie moge sobie tego poukladac co i jak.....skad ten numer.....napisalam smsa wiec czekam co powie....jak oddzwaniam na ten numer to nikt nie podnosi ...wiec zobaczymy....moze faktycznie to z internetu...boh....
...ale jakby byl z internetu to raczej uslyszalabys jakas informacje albo by cie rozlaczylo...nie sadze zeby byl zwyczajny sygnal
no wlasnie...masz racje.....wczoraj jak gadalismy zle slyszalam a potem nas rozlaczylo nagle, tak jakby sie karta w telefonie skonczyla i byl sygnal zajety...teraz znow probowalam i bylo zajete:)hha wiec sma nie wiem....zostawie to bo pewnie sie nie dowiem :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia