** Loty Wrocław - Turyn **

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdzecznie ! chciałabym zapytać czy ktoś wie przypadkiem czy może są loty z Wrocławia do Turynu ? nigdy nie było ( przynajmniej tak mi się wydaje ) ,nie wiem jak teraz ,bo niestety do Warszawy to troszkę dla mnie za daleko .

dziękuję za pomoc
Do Kraka masz blizej, a tam 3 razy w tygodniu skyeurope, lub Praga a tam do wyboru do koloru, ewentualnie z Katowic do Mediolanu, wizzair.com i pociag trenitalia.it jakies 2 godz Saluti
do Krakowa też mam daleko ... niestety , już do Pragi bliżej ;-) , a czy orientujesz się jakie są ceny biletów ?
Witam:))niestety nie ma, z wroclawia sa tylko do rzymu ciampino.
natomiast polecam wyszukiwarke www.skyscanner.net
sa wszystkie tanie linie lotnicze, jest tez w jezyku polskim. mozesz w niej nawet ustawic do ktorego miasta w Polsce w danym dniu sa najtansze bilety
ja tez latam do wroclawia. polecam katowice lub krakow. polaczenia kolejowe do wroclawia swietne (napewno lepsze niz z warszawy, bilet w rozsadnej cenie), a jesli samochodem to np. z katowic 2 godziny i jestes we wroclawiu (swietna droga, jest jeden platny odcinek, kosztuje chyba 6 zl). prage....nie wiem czy tam latalas ale jesli nie to odradzam. nigdy nie korzystalam z lotniska w pradze, natomiast musialam w tym roku kilka razy odwiedzic to miasto. chodzi mi tylko i wylacznie o polaczenia do i z lotniska. pociag? szukalam, nie znalazlam bezposrednich polaczen. autobusow nie sprawdzalam. samochodem, min 4 godziny (w czechach czesc drogi ok, natomiast odcinek polski i czesc od nachodu:( takie sobie), pozatym przedrzec sie przez praskie autostrady. ja sobie nie radze:))) oznakowanie fatalne:))
od 3[tel]zaczna latac samoloty roma- wroclaw-3 razyw tygodniu.
linia:www.centralwings.com
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia