PRACA DLA PIELEGNIAREK Z FIRMA PERSPEKTIVA

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć chciałam zapytać czy ktoś zna firmę Perspektiva z Poznania która oferuje pracę pielęgniarkom czy może ktoś z niej wyjechał .Pozdrawiam
Nie jestem pielęgniarką, ale po co zakladasz tyle tematow dotyczacych jednej informacji? Poszukaj najpierw w wyszukiwarce, a później pytaj. Przepraszam za uwagę, ale widzę, ze jesteś tu nowa. Pozdrawiam.
Dziękuję za pomoc będę pamiętać masz rację jestem tu nowa niedawno zdałamegzamin z jęz włoskiego w italice i myślę co dalej.Mam propozycje z innych firm ale ich nie znam więc mam obawy. Pozdrawiam
Kakan,nie czuj urazy o to,że ktoś ci mówi o wyszukiwaniu tematów nt.pielęgniarek.Ale są 2 wątki,dość rozbudowane(praca dla pielęgniarek,Pielęgniarki we Włoszech)w których znajdziesz b.dużo wiadomości.Dlaczego to mówię?Bo doszło do tego,że każda osoba,która ma chęć wyjechać z jakąś agencją zakłada nowy wątek.Nazwa firmy nie jest mi znana.Powinnaś sprawdzić czy działają legalnie(jeśli chcą od ciebie jakichkolwiek pieniędzy,czy wszystko musisz załatwiać sama to sobie odpuść).Ja np jadę z Labor(www.laborpolska.pl),jest to włoski pośrednik,który wszystko organizuje na swój koszt,przy współpracy Izb Pielęgniarskich.Ja wyjeżdżam jeszcze w tym roku.Skontaktuj się z nimi(namiary są na str.www,również warunki kontraktu),jeśli kurs językowy masz za sobą to napewno się z nimi dogadasz.