Do Marcelli

Temat przeniesiony do archwium.
Marcella.Co sie z tobą dzieje?Dlaczego nie kontaktujesz się z nami,18 z vatem na naszej stronce?Na gg też jesteś nieuchwytna,blokujesz koleżanki.Bez ciebie nasza stronka padła.Czekamy na ciebie.
Co to za strona ?
Marcella założyła stronkę,że szuka fajnych ludzi z Boloni.Napisała,że ma 40 więc zaczęły się do niej dopisywać dziewczyny po 40-ce,które się określiły,że mają 18lat+vat.Ale zaczęły się wakacje,Marcella się nie odzywa i nie wiemy co dalej.Poszukaj,jak masz 18+vat to przyłacz się do nas.Przynajmniej tam nie wchodzą ci co im się wiecznie nic nie podoba bo o czym by dyskutowały z "nastolatkami"
ja tez mam 18 + vat i jade w czwartek do włoch do pracy
Marcella.Co się z tobą dzieje?Dlaczego do nas się nie odzywasz?Mnie ciągle blokujesz na gg.Jeśli nie chcesz już się z nami kolegować to napisz.Jest nam przykro,że tak nas olałaś.
cały czas j/w.
Moze ma problemy z komputerem lub gadu ...
Raczej nie bo blokuje gg tylko przy próbach skontaktowania sie z nią.Kilka dni nie blokowała a od dziś znów blokuje jak wczoraj wysłałam do niej wiadomość.
Trzeba zostawic sprawy swojemu biegowi.Widocznie ma jakis powòd,zeby sie nie odzywac....trzeba sobie bedzie poradzic bez marcelli.A z czasem sie odezwie , zobaczysz Ulcia
a my w tym czasie powinniśmy kontynuować jej pomysł, prawda?
ja ciągle jeszcze w Polsce, czekam na odpowiedź i w wirze pracy nie mam nawet czasu poklikać z koleżankami... Ulka, sorki, wczoraj, jak to w poniedziałek, mam więcej pracy niż zwykle...
pozdrawiam ...:)))
Czyli co?Wracamy na nasz temat 18latek z vatem?To tam do zobaczenia.Praca najważniejsza,ja się nie obrażam.
Arletta(Marcella)odezwij się,przestań blokować gg jak chcę się z tobą skontaktować.Brakuje nam ciebie na naszej stronce
Marcella(Arletta)-blokujesz mnie przy każdym wejściu na gg czyli bardzo często(albo to twój mąż nie dopuszcza cię do komputera i do tego abyś się z kimkolwiek kontaktowała).Nie musisz tego robić bo nie będę się z tobą łączyć skoro tego nie chcesz.Już dawno zrozumiałam,ze nie chcesz się już ze mną i każdą inną z naszej stronki kolegować.Jest mi przykro ale mówi się trudno.Ale mogłabyś mieć cywilną odwagę i chociaż 1 zdaniem to napisać.Mimi wszystko dalej darzę cię sympatią i pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Solo italiano