praca w aptece

Temat przeniesiony do archwium.
Czy są jacyś polscy farmaceuci mieszkający i pracujcy we Wloszech? Jeśli tak to odezwijcie się Chciałabym wyjechać do Wloch i pracować w tym zawodzie. Czy cieżko zdobyc prace, jakie sa place i jak sie pracuje? Pozdrawiam!
Widze,ze jednak nikt nie pracuje w aptece,szkoda. Bardzo by mi sie przydala jakaś choćby najmniejsza wskazówka, opinia.
znam dwie polki co pracuja w aptece ale nigdy ich nie pytalam co i jak .jak chcesz poprosze je moze usiada do kom i ci odpisza
wejdź na www.jobespresso.net,wyskoczy ci stronka na której w 1 okienko wpisujesz po włosku zawód a w 2 okienko jakie interesuje cię miasto(jeśli jest ci to obojętne to nie wpisujesz miasta)i wciskasz enter.Wyskoczy ci pełno adresów gdzie szukają do pracy w danym zawodzie.
Bylabym baaardzo wdzieczna, gdybys poprosila ktoras z nich ,zeby mi cos napisala. Ja bede szukać pracy na Sycyli, a dokladnie w Catani i okolicach,podobno na poludniu jest troche latwiej o prace,bede musiala to sprawdzic. Generalnie chcialbym wiedziec jak im sie pracuje, czy jest podobnie jak w polsce? Dzieki,ze sie odezwalas!
Dzieki,juz szukałam pracy przez sa strone,na razie w celu rozeznania czy sa jakies ofery:) Na razie robie staz w Polsce i szlifuje jezyk,bo to jest najwazniesze. Aha,a znasz moze jakies strony internetowe,gdzie mozna znalesc wloskie slowka medyczne,takie troche bardziej zaawansowane:)?
stronek nie znam ale ponieważ szykuję się do wyjazdu jako piguła to wkuwam słówka medyczne(związane z pielęgniarstwem)z materiałów które dali nam z włoskiego biura przez które jadę na kontrakt(www.laborpolska.pl).Skontaktuj się z nimi,może ci udostępnią jakieś materiały dla aptekarzy.
Na południu może i bywa łatwiej o pracę ale i zarobki są połowe mniejsze jak na północy.
Wiem,ze sa mniejsze,ale i zycie jest tansze. A po drugie farmaceuta ma stala pensje, tak slyszalam,nie zaleznie od tego gdzie pracuje o.k.1200 euro,wiec bez rewelacji.
skontaktuj się z Laborem(są z Bolzano,mają też biuro w Świdnicy,za nic nie pobierają żadnych opłat),może ci coś doradzą,może mają jakieś materiały albo i nawet propozycje pracy dla farmaceutów.Nic nie tracisz.
Dzieki! Jestem ci wdzieczna za informacje. Sprawdze:)!
do Kaja Mam dla ciebie dobra stronę http//it-farmaci.net sa tu prawie wszystkie leki
Dzieki wielkie! Przyda sie! Właśnie brakowalo mi takiej bazy leków.
oj kaja calkiem zapomnialam daj maila to dam pania w atekach to sobie popiszecie na temat pracy w aptece .czekam na maila
Oto moj mail [email] Dzięki wielkie! Będę bardzo wdzieczna!
wlasnie wychodze ale niewiem czy dzisiaj pracuje ale napewno odezwie sie w tygodniu
A moze zna ktoś osoby, które pracuja w hurtownii farmaceutycznej????
Pracowalam w tym zawodzie 5 lat w Polsce, więc może mam szanse.Może coś wiecie na ten temat?
Chciałabym odnowić temat pracu w aptece. Chcialam się dowiedzieć czy ktoś z Polski pracuje w tej branzy, jak wyglada praca w aptece czy różni się od tej w Polsce, jak wyglada sprawa z opieką farmaceutycną? czekam na wasze opinie i na farmaceutów.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka