szukam w Genovie prawnika ze znajomością polskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Prawdopodobnie jeszcze w tym roku spełnię swoje odwieczne marzenie i zamieszkam w Genovie?Chcę zapytać czy może ktoś ma namiary na prawnika ze znajomością j.polskego.Wiem że będę musiała przejść przez ogrom formalności(tego nie znoszę) i chcę by mi ktoś w tym pomógł.Jakie są stawki dla prawników(mniej więcej).Jadę tam z tróją swoich synów(2 w wieku szkolnym 6 i 11 lat).Chciałabym też dowiedzieć się o edukację,mam małą wiedzę w tym temacie.Może ktoś ma dzieci uczęszczające do włoskiej szkoły i może mi coś więcej napisać?pozdrawiam
A po włosku to nie łaska? Ludzie, jak wy chcecie tam jechać, załatwiać formalności, pracować bez znajomości języka? Czytam, po raz kolejny, posty zrozpaczonych Polaków wyjeżdżającyh do Włoch bez znajomości chociaż podstaw języka. Życzę Ci wszytskiego najlepszego ale jeśli myślisz, że ktoś tam Ci będzie pod nogi rzucał róże, to jesteś w błędzie. Nie mogę sypnąć żadnym adresem ale na twoim miejscu brałabym się ostro za naukę. Włoskiego. Pozdrowienia.
ja znam prawniczke, studiowala w genui.napisz do mnie dam Ci jej adres [email]
Hej, ludzie to przecież w październiku było ...
to zalezy w czym musi byc wyspecjalizowany prawnik ktorego szukasz. ceny rozne, moga dochodzic nawet do 800,00 euro za godzine

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia