TECHNIK FARMACEUTYCZNY WE WLOSZECH????

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich. Chcialabym zapytac czy istnieje we wloszech taki zawod jak tech.farmaceutyczny. Slyszalam ze nie we wszystkich krajach ten zawod funkconuje. Zalezy mi na tym bo w przyszlosci chcialabym pracowac w aptece we wloszech jako technik. Serdeczie dziekuje za informacje.
Monisiu:))ja ci znajde prace jak chcesz:))kolo Antka hehe wiesniaku moj kochany jesli to ty napisz tu ze mnie kochasz:Pja za toba bardzo tesknie:(Ludzie pomozcie jej znalezc taka prace,bo ta dziewczyna jest zajeeeeefajna:))buzka Monia:))
Ty wiesniaku,zawsze mni znajdziesz hihi. Szukam informacji na temat mojego zawodu. Koffffam Cie mocno. Buziakiiiii
Słyszałam od farmaceutki pracującej w rzymie,ze tam nie ma techników, w aptece pracuja farmaceuci i magazynierzy, pomoce apteczne,lub ludzie po "erboristerii"=zielarze:),ktora sie studiuje na uniwerku 3 lata. Sama jestem farmacutka, szukaja ofert pracy nie widziałam nic dla techników,ale moze to jest odpowiednik pomocy apteczniej lub magazyniera, w sumie nie wiem.
Hej,wlasnie nie slyszalam nic na temat tech.farm.w Italii. Czyli z moim papierkiem moge ugrysc sie w d....!!! Fajnie ale jest szansa ze zalapie sie na pomoc apteczna heheheh Dzieki i pozdrawiam
jest temat o farmaceutach i pracy w aptece.Poszukaj w wyszukiwarce
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia