kto jedzie do wloch w grudniu?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |
Mam pytanie. kto jedzie do wloch w grudniu z katowic ? dokladnie 26 grudnia autokarem eurollines?szukam juz kogos do towarzystwa w autokarze. a jak wiadomo swiat jest maly i moze jest tu taka osoba???
pozdrawiam
a gdzie dokladnie jedziesz?
a ja jade w grudniu do wloch a raczej lece :) pozdrawiam
W grudniu to ja nareszcie jadę do Polski :)
I ja jadę w grudniu do Włoch, ale lecę. I nie z Katowic. :(
Ja również lecę do włoch do Torino 18.12 z Krakowa na święta i sylwestra z rodziną do famili mojego partnera życiowego!!! Już nie mogę się doczekać tego zewsząd otaczającego języka włoskiego!! Może ktoś leci skyeurope 18.12 do torino? Pozdrawiam!
Ja z Katowic, ale samolotem:)
Pozdrawiam i Dobranoc
Jedziesz tylko na sylwestra czy na dluzej?
kogo pytasz?
a moze ktos autokarem jedzie w grudniu?tumayem?
wlasciwie to pytanie skierowalam do malej izki,ale chetnie skontaktuje sie z kims kto planuje jechac na sylwestra do rzymu i ma juz na oku jakies w miare niedrogie lokum na oku...pozdrawiam
z tego podekscytowania pomyslem az sie powtarzam ;)
Witam! Ja wybieram sie w grudniu z Katowic do Palermo, prawdopodobnie Tumayem ale jeszcze nie do konca sie zdecydowalam. che jechac ok19:) Moze jest tu ktos kto tez jedzie w tym czsie??? Miło by bylo z kim pogadac, to w koncu długa podróż. Pozdrawiam:)
Ja lece do włoch (turyn) skyeurope z krakowa 29/12/2006 godz. 18,40.
Może ktoś też sie wybiera tego samego dnia do turynu?
pozdrawiam
Marta
Ja lecę na Sylwestra do Rzymu, będę mieszkać w hotelu blisko Termini Stazione. :)
22.12.2006 da CRACOVIA per ROMA sky europe:)
NO JA JADE 26.12 ALE DO FOGGI I Z KATOWIC LINIAMI AUTOBUSOWYMI EUROLINES.NIE LECE CON L'AEREO BO DO FOGGI NIE LECA:( MOZE KTOS JEDZIE PRZEZ PRZYPADEK???POZDRAWIAM.BUZIAKI
[wpis usunięty]
Ja jadę do Milano ale 30 grudnia i z Wrocławia
moze ktos z kraka tez leci w tym terminie?
alii.chetnie pogadam z toba o terminie.wybieram sie tez i jak to bie,byloby mi milo z kims jechac i zajac sobie czas przejazdu.pisz do mnie jesli masz [email]
DESmina: z krakowa - ja ale dopiero pod koniec lutego 2007 :)
A leci ktos moze z Krakowa do Rzymu (centralwings) 26 grudnia?Przydaloby sie towarzystwo :)
anusia ja z innej beczki....co to znaczy buciarda?nawet nie wiem jak sie to pisze ale obilo mi sie o uszy a nie wiem co to znaczy.bede wdzieczna za wskazowki..pozdrawiam
buGiarda - klamczucha
slicznie dziekuje....
a moze ktos ma plany na sylwka w Mediolanie?? bo ja sie wybieram do mediolanu tylko,ze sama...a nie chce spedzic sama sylwestra w obcym miescie:(
nie mam jeszcze tam znajomych,pokoju jeszcze tez nie mam...ale chce tam pojechac lub poleciec(bo biletu jak narazie tez nie mam).
mieszkam teraz w Barcelonie, ale caly czas mysle o wloszech-kocham ten kraj:)
a wiec jest jakas osobka ktora chcialaby spedzic mile czas z pelna pomyslow 19:)
pozrawiam:)
.:P:P..nie mam..nie mam..a jest cos co juz masz zorganizowane dla tej podrozy?
buuu ja dopiero w maju będę w stolicy... =/
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 72
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia