kto jedzie do wloch w grudniu?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72
jak mi nie wypali wyjazd w grudni tam gdzie chce jechac moge jechac z toba:)
Witam poszukuje pracy we Włoszech:-( nie znacie kogos kto potrzebuje do zmywania naczyn lub pokojówki pomózcie
ja tez poszukije. Najlepiej w okolicy Rzymu.Ale chcialabym tak od czerwca
hej widze ze duzo ludu wybiera sie do Wloch na sylwestra i co niektorzy na swieta:) Ale byloby zabawnie jakbysmy sie wszyscy zebrali w jednym miescie hehe:D
Do Andzi! a gdzie ty jedziesz?ja juz mam postanowione albo Sardegna albo gory.
Czesc Iza! Wlasciwie to ja wybieram sie do malej miejscowosci Barisciano(lezy w gorach) i okolo 90km od Pecary:)
malutki blad 'Pescara':)
aaahhhhhh to wiem gdzie!tzn.wiem gdzie jest pescara bo tam bylam.no ja jade najpierw do foggi potem do capobasso a potem na sardegnie a;bo w gory tylko nie wiem jescze gdzie bo moj fidanzato powiedzial ze to jest niespodzianka:)
malutki blad: campobasso:)
To czeka cie male podrozowanie:) oj jak ja lubie niespodzianki :D ale czywiscie te mile:) Ja sie za bardzo nie orientuje gdzie jakie miasto lezy we wloszech, ale mapa jest od tego, zebym sie dowiedziala:) A tak naprawde to jest moj pierwszy lot do wloch:)
Andzie a skad jestes?
...."Z krainy latajacych scyzoryków";):) czyli Kielce:) a Ty?
ha ha bylam tam raz! a ja z chorzowa.wiesz gdzie?z kim sie wybierasz do wloch?
Jak milo:D Oczywiscie, ze wiem, gdzie jest Chorzow!!:) Jade do Wloch sama, nie tylko pierwszy raz do wloch, ale i pierwszy raz samolotem:) A ty z kims lecisz/jedziesz?
ja niestety jade dopiero 5 stycznia:( ale na pewno znajdziesz jakąś ciekawa forme spedzenia sylwestra:) pozdrawiam gorąco
ja juz ktorys z kolei jade ale autokarem.ja jade domojego chlopaka:):):):)
Ja tez do swojego Romeo;), chyba wiekszosc forumowiczek ma wlocha za swojego chlopaka/meza/albo byly w zwiazku z nim:)
taaaakkk? a ile jestescie razem?myslalm ze jedziesz sobie zrobic piccole vakanze:)a tu prosze jaka niespodzianka:)super!
Widze, ze udalo sie zrobic niespodzianke;) oczywiscie, ze traktuje tez to jako male wakacje:D W styczniu bedzie rok i 2 miesiace jak jestesmy razem a Ty?Jesli mozna wiedziec jak go poznalas?
mu jestesmy razem 16 ms-cy a ty jedziesz do niegoperwszy raz dopiero?
Niestety dopiero pierwszy raz... a dlaczego??oj to naprawde dluga historia:)
masz gg?
jasne,ze mam gg:)
no to moze na ggpogadamy 5574219
Ju zaczynam "poszukiwania" na gg:D
Napewno to twoje gg? bo widze imie....napewno nie twoje:)
mojego brata lukasza.ale ja mam najego gg wszystkie moje kontakty!
Witam:) Nie zauważylam Twojego wpisu joapri :( dlatego się nie odzywałam.... Jezeli chodzi o termin wyjazdu to wczoraj kupiłam bilet na 19-go z Tumaya bo trafiła się niezła promocja 150zł w jedną strone!!!!! Może zdecydujesz się też pojechac w tym terminie, z tego co wiem to bilety jeszcze sa wiec może się załapiesz:)(fajnie by bylo). Pozdrawiam.
ok...juz mam kogos na moje miejsce...dzieki
auguri
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 72

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia