Czy włosi cenią dziewictwo?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 64
Nie, ale (moze Cie to zdziwi) znam ich wielu. I nigdy nie pozwolilabym sobie na stwierdzenie, ze dla KAZDEGO faceta cos tam jest wazne lub nie. Moge Cie zapewnic, ze przynajmniej 10 ze znanych mi mezczyzn nie pasuje do Twojej teorii.
RazorSharp deelaylah ma wiele męskich cech i dlatego robi takie wrażenie )))
cóż każdy sam sobie dobiera towarzystwo =)
a może "poważne opracowania naukowe" mówią co innego ?
inf. e tam , po prostu ma nadprzyrodzone zdolności czytania w cudzych myślach =) może i mnie kiedyś będzie dane dostąpić tego zaszczytu =D
RazorSharp przesłalem ci linka gdzie naiwne Polki pisały o urodzie meskiej. wystarczy że ktoś zna trochę sie na psychologii to zaraz im poprzewraca w głowie.hihi)))
dokładnie tak Genio..piękna wypowiedź :-)..zgadzam się z wami w pełni ( genio i dee ) ..i pozdrawiam ;-)
buźka :-*
Coz, ja z moimi znajomymi ROZMAWIAM, nie musze czytac im w myslech.
inf. ja bym powiedziala, ze Dee ma wiele NORMALNYCH cech i mysli LOGICZNIE. Stwierdzenie "ma wiele meskich cech" jest troche szowinistyczne..
Powiedzialabym, ze Dee mysli jak prawdziwa blondynka ale zaraz rozpeta sie pieklo bo to slowo juz za bardzo pejoratywnie nasiaklo ...
Nic sie nie rozpeta, kochana, bo ja potrafie podchodzic z dystansem to tego typu spraw.:) Podobnie zreszta jak do wypowiedzi osob pokroju Infa czy Razor... ;)
Dee, ale zdaje się nie potrafisz (ja zresztą też nie) "dojść", przesyłając linki:))...dla niektórych, jak widzę, wydaje sie to być czynnością seksualną :))
:-D
milli nie chciałem nikogo urażać ale dyskutować tak poważny sposób na takim temacie. A tu ostatnio jakś plaga podobnych tematówP)
i zawsze bedzie poki istnieja ludzie, ktorzy zamiast najpierw poznac OBCE, krytykuja je lub od razu odrzucaja. Generalizowanie jest bledne, wyplywa ze strachu (musze zaszufladkowac, zrobic porzadek), jest geneza ksenofobii i temu podobnych. Chyba warto z tym walczyc, nieprawdaz ?!
słyszę dźwięk grochu uderzającego o ścianę
milli jeszcze nie przyzwyczaiłem się do tego ze drorsłe Polki stawjają tematy które stawiają nastolatki na zachodzie. Który męzczyzna najpiękniejszy i wiele tego typuP)
deelaylah jeżeli moja wypowiedż zabrzmiała szowinistycznie to przepraszam. nie traktuj tego jako ataku na swoją soobę. zycze miłego dnia.P)
Wszelkie ataki, prawdziwe czy tez wymyslone, splywaja po mnie jak po kaczce.;) Zwlaszcza, gdy wychodza one z ust (palcow, w tym przypadku) osob, ktore kompletnie mnie nie znaja.
deelaylah ale mimo tego i tak należą Ci sie przeprosinyP)
uff cieszy mnie to, że droga dee przyporządkowała mnie do grupy ludzi pokroju inf. - traktuje to jako komplement =)
Nie ma za co, inf., naprawde.
deelaylah dziekuje i zycze miłego dniaP)
inf. nawet dorosle, madre kobiety czasami rozmawiaja na tematy typowe dla nastolatek czyli o tzw. "d.. maryni". Rzuc haslo: wybieramy najpiekniejszego ! zobaczysz co sie bedzie dzialo...
Przyznam, że znająć Dee z jej wypowiedzi na tym forum, powinnaś traktowac jako komplement to, że w ogóle przyporządkowuje cię do jakielkolwiek grupy :)
Genio, prosze Cie!! :D
>traktuje to jako komplement
Gole dla niepoznaki... ;)
ja swoje zostawiam, też dla niepoznaki :))
Przypomniał mi się dowcip: faceci rozmawiają ze sobą
-dała ci? nie, a tobie dała? - też nie - no popatrz, ale q...wa!
zastanawia mnie tylko po co autorce tego tematu taka informacja? kochana, dla wszystkich włochów dziewictwa nie zachowasz...:P a jeśli chodzi ci o jakiegoś konkretnego, to się go zapytaj, a nie zadajesz takie pytania na forum publicznym. poza tym facet, który patrzy tylko na to, czy kobieta jest dziewicą to raczej nienajlepszy kandydat na partnera... pozdro dla wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 64

« 

CafeItalia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia