Internet

Temat przeniesiony do archwium.
Jadąc do Włoch chcialbym mieć internet bezprzewodowy, nie związany zmiejscem zamieszkania. (u nas np. Neostrada to 28 zł)
Czy jest coś takiego taniego we Włoszech np. komórkowy internet co by można było przez kartę sieciow.ą mieć na laptopie?
mozesz z Wind. karta kosztuje 25 euro miesiecznie,daja ci cos takiego 300e-punktow do wykorzystania w ciagu miesiaca.bedziesz mogl siedziec na internecie calymi dniami.oplaca sie.
A co to jest Wind.?
Czy muszę mieć katę sieciową w kompie z antenką?
Wind to rodzaj operatora, coÅ› jak pop, era.
ja jestem teraz we wloszech i planuje kupic laptopa no i chcialabym miec w nim caly czas internet gdzie mozna to zalatwic i ile to kosztuje bo chyba tez jest jakas oplata na starcie za kupienie tego pudeleczka ktore sie podlacza no i oplaty miesieczne jesli ktos wie na ten temat duzo prosze o pomoc
To co musisz mieć w kompie to modem (który teraz jest w każdym komputerze) a karta sieciowa tyklo jak chcesz podłączyć się do sieci np.LAN (z antenką jeśli jest internet WiFi).
Modem? Więc jak się łacze płacąc 30 euro i mając tem modem?
Bo ja pytałem o bezprzewodowe połączenie. A może ten modem ma antenkę?
Ja robiÄ™ to w nastÄ™pujÄ…cy sposób:komórka z umts w 3(operator sieci kom.)dziaÅ‚a jako modem poÅ‚Ä…czona z kompem.Do obsÅ‚ugi potrzebny jest program Fast Mobile Modem 3 (www.tre.it).Karta do Å‚adowania komórki(Power 3)kosztuje 10€,limity to:5 MB dziennego transferu przez miesiÄ…c.Å»adna rewelacja,ale do przeglÄ…dania stron i komunikatora, dla mnie wystarczajÄ…ce.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia