PRACA !?!?!

Temat przeniesiony do archwium.
SLUCHAJCIE CHCE JECHAC DO WLOCH DO PRCY W OKOLICE TERMOLI,PESCARY.JUZ TAM BYLAM ALE TERAZ TRUDNO MI WROCIC BO NIE MAMA Z NIKIM KONTAKTU KTO BY MI MOGL ZALATWIC TAMPRACE.WCZESIEJ JECHALAM Z U.P.WIEC WSZYTKO MIALAM ZALATWIONE ALE TERAZ JEST TRUDNIEJ.JEZYK ZNAM.NAWET DOBRZE.POMYSLALAM ZE TY BEDZIE KTOS KTO BY MI POMOG?INTERESUJE MNIE PRACA KELNERKI BARAMANKI.
bedzie ci ciezko cos znalesc,nie majac punktu zaczepienia:(powodzenia
ALE WLASNIE MOZE TU KTOS MI POMOZE?WIESZ NADZIEJE MOZNA MIEC.
POZDRAWIAM.BUZIAKI
Czesc,

Podaj prosze adres mailowy,pod ktory mozna do Ciebie napisac...

Pozdrawiam.
Pewnie praca dla hostessy pod płaszczykiem opiekunki czy kelnerki?
[email]
[email]
####### tak dokladnie
##### nie chodzi mi o prace kelnerki pod plaszczem opiekunki!chodzi o normalna prace kelnerki lub barmanki!!!
licze na jakas wasza pomoc ccialabym pojechac do pracy do wloch ale widzicie nie mam jak jej sobie zaltwic.mam nadzieje ze napiszecie do mnie .pozdrawiam
ktoś dobrze ci podpowiedział,że często praca przez telefon czy internet(nie mówię że każda)może to być hostessowanie pod płaszczykiem opiekunki czy kelnerki.I na to musisz uważać.Od wakacji Włochy zniosły okres przejściowy,można legalnie pracować.Najlepiej jak poszukasz przez legalną agencję(jej legalność sprawdzisz w każdym Pow.Urz.Pracy).Uczciwa i legalna agencja nie pobiera za nic żadnych opłat ani nie ściąga później kosztów z pensji.A pracodawca musi dać ci umowę o pracę.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia