Ile zarabia kasjerka w hiperku np w Carrefour

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie.Mam pytanie jak w temacie.Jesli ktos z was moglby mi odpowiedziec bede dozgonnie wdzieczna.Wiola
w Polsce najwyżej najnizsza krajowa,netto 6[tel]zł.
Chyba chodzilo o zarobki we Wloszech:-)))

sorry, nie orientuje sie... na pewno duzo wiecej niz w Polsce.
właśnie wróciłam z . Wiecej ale..... utrzymać sie ,nie wystarczy by tam przeżyć
Witam serdecznie.Tak chodzilo mi o wlochy.Dzieku za odpis.Tzn tak mniej wiecej dokladnie ile,bo ja nie musialabym sie martwic o mieszkanie a to min 300Eza wynajem jednego pokoju
Nigdy tam nie pracowalem i nie znam nikogo kto by tam pracowal... ale mysle ze jakies 1000 Euro mozna zarobic. Zalezy tez od godzin i od stanowiska... no i wiadomo ze jak zobacza ze jestes polka beda sie starali zeby ci jak najmniej zaplacic:-(
Dzieki za odpowiedz.Po prostu myslalam sobie aby wyjechac na 3 miesiace do wloch aby podszkolic jezyk.Mysle zeby moj dyrektor nie mial nic przeciwko.Taka wymiana ludzi miedzy hipermarketami.
Hm, 1000 euro, to roche za duzo) moze na polnocy,ale na poludniu wloch to max 700 euro za caly etat,ale to chyba zalezy od regionu:) wiem np. ze asystentka stomatologiczna na poludniu zarabia 900 euro, aptekarka 1200,ale ta jest pensja dla calego kraju,bo regulowana przez prawo. Pozdrawiam
jeśli chceszszkolić język to zrób w polsce bo tam trzeba b dobrze mowić inaczej nie masz co szukac pracy
Dzieki za rade.Juz bylam we Wloszech z gorsza znajomoscia jezyka wlskiego i jakos znalazlam prace.Trzeba po prostu dobrze poszukac.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka