Wyprowadzka na północ włoch

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Ja i moja dziewczyna mieszkamy na poludniu włoch. Dokladnie to kolo Neapolu. W ciagu nastepnych kilku miesiecy chcielbysmy sie wyprowadzic na polnoc Wloch. Najbardziej interesuje nas Piacenza, Modena, Milano, Bolonia, Ravenna lub okolice.
Chcielbysmy podlapac troche kontaktow z ludzmi z tamtych rejonow. Glownie chodzi nam o pomoc w znalezieniu mieszkania i pracy, ale rowniez o nawiazanie jakichs milych znajomosci a moze nawet przyjazni.
Ja chcialbym pracowac w zawodize kierwcy, a dla mojej diewczyny chcialbym znalezc prace w jakmis hotelu lub np. firmie spedycyjnej. Ona zna angielski i komunikatwnie wloski. Skonczyla studia techniczne i ekonomiczne. Jest mgr inż. W osttaniej firmie byla kierownikiem logistyki.
Bedziemy bardzo wdzieczni za kontakt.
Moj adres e-mail to [email] nr 2733280. Nr tel +39 333 142 38 72
Witam
Ja jestem z Modeny.Od 9 lat pracuje w tutejszym urzedzie celnym w zwiazku z tym znam troche firm transportowych i spedycyjnych.Piszesz, ze interesuje Cie praca kierowcy.Mysle, ze moge Ci dac troche namiarow.Jesli bylbys zainteresowany to daj znac.Pozdrawiam.
Witaj.
Tak bardzo mnie interesuja.
W poscie powyzej podalem mail i numer gg i tel. Jesli mozesz odezwij sie na ktoreskolwiek z nich.
Trudno dostac prace w urzedzie celnym? Trzeba miec ku temu specjalistyczne wyksztalcenie?
Do uslyszenia
Pozdrawiam

« 

Życie, praca, nauka