Varese i okolice

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74
zaglada tu jeszcze ktos czasem?
czesc niestety nie mieszkam tam gdzie ty ale pracuje w catolica k/rimni moze ktos jest blisko ,dzieki za pomysl
czasami ja sie pojawiam i potem szybko znikam
Co prawda nie jestem z Varese, ale w połowie lutego tam będę. Też jestem z Najwspanialszego Miasta Świata (czytaj: wrocka) :)
Hej Talizman Ty mój, co z tymi pozdrowieniami? Obiecanki cacanki...
czesc malgosiu i wszystkim!Szybkim lotem...
Leśnym echem....
Moc pozdrowień wraz
z uśmiechem śle...kalizmanek!Dzieki za mila pogawedke!
:)))))))))))))))))))
czess! Malgosiu ty chyba tez jestes moim talizmanem! Bylem dzis spytac o prace jak mnie przyjma stawiam tobie wielkie amaretto! Rozmowa byla bardzo pozytywna! :)
Uwielbiam amaretto...
hej jestem z polski i wlasnie wybieram sie do wloch i wlasnie chcialabym do varese czy nie wiecie czy tam poszukuja jakies sprzataczki lub opiekunki tak od kwietnia.bardzo mi zalezy!z góry dzieki!
dusia taka prace to najlepiej na miejscu załatwiać bo tak na odległość to nigdy nie wiesz na kogo trafisz... A jak chcesz sobie znaleść coś jeszcze będąc w Polsce to szukaj przez google.it wpisz sobie baby sitter varese albo lavoro varese, jest bardzo dużo ofert. Powodzenia.
A gdzie się podziewa cała reszta?! Zagląda tu ktoś jeszcze czasem? Beby, stellina co z Wami? Heh, dobrze chociaż, ze mam swój talizman... :)))))))
dzieki za pomoc papa
A jednak Gosiu jestes moim talizmanem!Dzwonili z fabryki! :)
No to czemu sie na gg nie przyznajesz tylko muszę się po forach pałętać, żeby się konkretów dowiedzieć!!! Cieszę się bardzo!!! Powodzenia przy załatwianiu dokumentów. Pozdrawiam!!!
Aha i jeszcze najważniejsze!!! Kiedy zabierasz mnie na to obiecane amartto? :P
hej mam prosbe o przetlumaczenie smsa :Ciao bambini!perche coraggio? bravo baci e saluti per tutti
czesc moze ktos wie czy jest jakas praca dokladnie w viggiu?
Kurcze, widze, ze sie tu jakas fajna paczka nawiazala, a ja tak blisko mieszkam- Lissone:)
oj tak varese jest ładne :) skoro wszyscy jesteście z tych okolic może mi troche w tym :
http://www.wloski.ang.pl/szkola_we_wloszech_19343.html
pomożecie? :)
Hej, witam wszystkich nowych:))
do Gosi...Marta tak sie dotlenila nad jeziorem ze jak wrocilysmy to miala straszne rumience-myslalam juz ze bedzie chora-no ale po szesciu godzinach na swiezym powietrzu to miala prawo:))
aga
czesc wszystkim :-)starym i nowym :-)
zycze wszystkim szczesliwego dnia kobiet
Skoro wszyscy jestescie z Varese albo okolic to podpowiedzcie mi prosze gdzie tu gdzies sa drogerie douglas! Albo jeszcze lepiej, gdzie mozna kupic kosmetyki art deco?! Zalezy mi na jednym drobiazgu tej firmy. Dzieki!
czesc wszystkim.postanowilam zamieszkac w garallate ale zanim to nastapi musze najpierw znalesc prace w okolicy varese ,wiec prosze was jesli ktos moze mi pomòc w jej znalezieniu prosze o kontakt bede wdzieczna
ja tez czesto jestem w gallarate, moj chlopak tam pracuje, tez szukam pracy w tych okolicach, tzn. moge pracowac i w varese i milano i legniano. Planuje wyjazd na czerwiec, chyba zebym wczesniej cos znalazla, jak ci mieszka w tym miescie tzn. gallarate, ja niezbyt odnalazlam sie w tym miejscu, zdecydowanie lepiej podoba mi sie varese. pozdrawiam wszystkich z tych okolic i do milego uslyszenia papa
Prosze o pomoc w maju wybieram sie do Varese z Katowic samolotem do Milano no wlasnie i jak dalej? bede wdzieczny za wskazowki. Pozdrawiam
witam wszystkich,gallarate jest miasteczkiem spokojnym,nic sie w nim specjalnego nie dzieje.
cześć. toś może wie gdzie jest jakaś impreza w varese? pomocy moje życie towarzyskie umiera.:(
http://www.barpolska.com/divertimento.asp
dzięki ale raczej się nie wybiore troche za daleko. wielkie dzięki :( fajnie macie.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 74

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka