rudnik tumay

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.....mam pytanko...czy ktos moze mi powiedziec cos na temat tego przewoznika?
dzieki dee dobra duszyczko.....jak mi powiedziala jedna pani licencje juz maja....tylko troche przeraza mmnie ich ta niepunktualnosc...pozyjemy zobaczymy:):)
A dziekuje bogom za tanie linie lotnicze.;-)
beata te:P:P.....wole naziemne sposoby przemieszczania sie..:D
Rudnik tumay - widziałam tego przewoźnika. Z reguły był napełniony po brzegi. Opóźnienia miał, ale to sie zdarzało również Agatowi czy eurolines. Korki etc... Kierowcy symaptyczni. Ceny biletów porównywalne z innymi firmami. Z północnej Polski do Verony cena ok. 600 zł w dwie strony.
osobiscie lubię eurolines. Bilety lotnicze z wizzu są zaskakująco tanie. W dwie strony np. Pyrzowice - Bergamo ok. 250 zł.... Szok... i tylko godzinka.
Ja nie raz jechalam z Rudnikiem i mimo że czasami bywało różnie to zawsze jestem zadowolona. Uwazam że jeżeli chcemy się do czegoś przyczepić to zawsze coś znajdziemy. Polecam Rudnik - mimo wszystko!!
juz dojechalam...w sumie wszystko w porzadku ,troche opoznienia mieli..ale bylo ok i nie moge zbytnio narzekac:):)
wiesz co ja jezdzilam ta firma i nawet spoko jest... szybko jezdza nawet... ale mysle ze najszybsza jest trans europa....
Z tego co wiem to w bardzo milej atmosferze sie podrozuje, jest darmowy obiad i oferuja karte stalego klienta. Wielu znajomych poleca ta firme
Wg mnie najlepszy przewoźnik, nigdy nie spotkałem się z brakiem kultury kierowców i pilotki, co zawsze miało miejsce w dużo droższych eurolines czy europie express, a fakt że pilotka nie potrafiła dobrze wymówić miast do których jedziemy mnie nie przeszkadzał, liczyło się dla mnie to, że była miła i nie wynosiła się nad innych co to nie ona, proponowała dodatkowe darmowe oczywiście napoje - nigdy się z tym nie spotkałem w innych firmach.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa