A co myślicie o tym??

Temat przeniesiony do archwium.
Zapomniałem dodać do poprzedniego postu, że w gruncie rzeczy to nie zależy mi tak bardzo na zarobieniu kasy w te wakacje, jak na pojechaniu do Włoch i samym byciu tam, jak najmniejszym kosztem (najlepiej zerowym). Myślałem na przykład żeby pojechać tam i poszukać jakichś domostw, w których mógłbym się zatrzymać i popracować choćby w ogrodzie, kopiąc, sadząc itp. w zamian za nocleg i wyżywienie. Mam nadzieję, że nie bujam w obłokach z takimi myślami. Proszę o Waszą opinię, czy uważacie, że takie coś mogłoby się udać??
jezeli znasz troche jezyk to pewnie tak.
moze pomysl fajny i odwazny ale mam watpliwosci co do jego powodzenia.nie wiem czego oczekujesz, chcesz chodzic od domu i domu i pytac o prace???A JAK NIC NIE ZNAJDZIESZ TO GDZIE BEDZIESZ SPAC??nie powiedzialabym, ze tak latwo jest o prace we Wloszech.Moze najpierw popytaj kogos, jakis znajomych, moze ktos ci zalatwi jakos prace bo jechac tak w ciemno to nie radze.
aha....z ta praca na roli to najwieksze szanse sa na poludniu Wloch.Nie wiem gdzie Ty chcesz jechac no ale zycze powodzenia:)
To robisz na własną odpowiedzialność. Ponieważ sam słyszysz co dzieje się z Polakami w tych tzw. obozach. Ale jeśli trafisz na dobrych ludzi, bo tacy są i umiesz język to na pewno tak możesz zrobić jak myślisz. Bo włosi lubią pogadać z obcokrajowcami :)

»

Życie, praca, nauka