Czy są rodziny z dziecmi mieszkające w Milano??

Temat przeniesiony do archwium.
chodzi mi o to, czy wiele jest małżeństw z dziećmi które zdecydowały sie opuścić Polske i wyjechać do włoch?? jak sobie radzicie??

Kolejne pytanie ile płacicie za wynajęcie mieszkania,ile to pokoi???

Pytam ponieważ myślimy z mężem o wyjechaniu do Milano,mamy dzieci malutkie,dlatego prosze o odpow.bo koszt mieszkania jest ważny.

z góry dzieki wielkie
pozdrawiam
hej. jak sie czegos wiecej dowiem to napisze. tyle co slyszalam to mieszkania w Mediolanie sa drogie. ja jak narazie mieszkam 15 km od milano, ale mam zamiarsie przeprowadzic.Jak narazie nie poznalam zadnej polskiej rodzinki. trzymaj sie cieplutko,pa
JA MIESZKAM 15KM.OD MEDIOLANU I PLACIMY ZA MIESZKANIE 650 PLUS OPLATY ALE W SAMYM MEDIOLANIE ZA TYLE SIE NIE ZNAJDZIE
a powiedz prosze jaką powierzchnie ma mieszkanie, ile pokoi??
jestes tam z rodzina, dziecmi???

pozdrawaim
nie jestesmy we dwoje mieszkanie ma 55m2.niestety takie sa ceny.nie bylo nawet umeblowane.
provincia di milano(cinisello), wygodne miejsce i dojazd do mediolanu. 550 Eur. + oplaty ok 70 mt. , dom osobny, nie w bloku - ogrzewanie autonomiczne, zadnych oplat typu za winde , sprzatanie klatki schodowej... to bardzo dobra cena, bo sasiad juz placi 650, a inni z tej miejscowosci i wiecej...
tyle place- chcialam dopisac ;)
ja peryferia mediolanu (zona Lambrate) 2 pokoje, aneks kuchenny (ok 50 m2), umeblowane w polowie tzn. kuchnia, sala i lòzko w sypialni, pralka... 690 euro miesiacznie (spese di condominio wliczone) + zwykle oplaty za telefon, prad i gaz
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka