grypa

Temat przeniesiony do archwium.
Kochani! leze w domu z grypskiem, ktore mnie nie chce opuscic i rozczulam sie nad soba... umilcie mi zycie prosze. Macie moze nowa plytke Zucchero - Fly, Luca Carboni - Le band si sciolgono albo te Neka?
Tak sobie pomyslalam, ze moze nutki wloskie okaza sie skuteczniejsze niz antybiotyk brrrrr.
bede wdzieczna za kazde dzwieki :)
[email]
wracaj do zdrowia:)
szybciutko
bo szkoda zycia na te wstretne chorobska
Ja radzilabym cieply kocyk a do lapki album ze zdjeciami noi oczywiscie piekna wloska muzyczka:)Wracaj do zdrowka!!!
dziekuje za wsparcie, nie dam sie grypie!!! Trzymajcie sie cieplutko wszyscy, za oknem pada snieg...
kurcze u mnie nic nie pada
i dobrze
Co myślicie o "nowej grypie" ??
Zapraszam też do przeczytania artykułu: http://www.naszswiat.net/news/wiadomosci/swinska-grypa-paralizuje-wlochy.html
Dlaczego wciaz reklamujesz znana juz wszystkim strone?
o grypie zaczelismy dyskutowac tu http://www.wloski.ang.pl/700_tysiecy_Wlochow_ma_swinska_grype_38329.html ..cos slabo znasz forum ,moglabys sie wypowiedziec,pytasz o zdanie innych ,a sama nie masz wlasnego?
Nie jestem tu od wypowiadania własnego zdania, nie reklamuje strony tylko daje ciekawe tematy do dyskusji...
No, ale jaki jest sens podawania tematów do dyskusji, bez późniejszego wyrażenia własnego zdania in merito?
jak cie zaciekawi jakis temat ,to najpierw zorientuj sie czy on juz nie zaistnial w miedzyczasie ..bo grypa nie jest od wczoraj...to raz dwa ..wypowiedz sie ,chcemy poznac twa opinie i ciebie poprzez twe wypowiedzi..ja pisze zawsze zartujac i smiejac sie i tak czytaj me wpisy.. z przymruzeniem oka ..
Justynko chyba jestes bardzo mlodziutka..skoro nie masz wlasnego zdania..ale mozesz z nami rozmawiac..inaczej pomyslimy ,ze Inf. sie znowu podszywa..hehehe
Po pierwsze to nie jedyny link, ktory tu wrzucasz / tej samej strony internetowej / ni z gruszki, ni z pietruszki. Po drugie, temat widac niezbyt ciekawy skoro sama sie nie wypowiadasz.
To, że nie wypowiadam swojego zdania na forum, nie znaczy, że go nie mam. Mój wiek nie ma znaczenia.
Mozesz miec albo i nie, ale nie spamuj juz wiecej. Ja strone, ktora wstawiasz znam od dawna: obrzydzilas mi ja i wiecej tam nie zajrze.
trabienie w mediach o tych grypach sluzy tylko i wylacznie temu, aby nie zwracac uwagi na kryzys!!!
jesli chodzi o wloskie media..to raczej chodzi o to by rzadzacym na rece nie patrzec..niz o kryzys..bo kryzys to jest raczej bankowy i to banki go maja..nie normalni ludzie..dla ktorych jest po prostu tylko duzo drozej i trudniej dociagnac do nastepnej pensji..bo np w Itali od ponad 12 lat pensje nie rosna, ..jak byla srednia 1 tys eu 12 lat temu to do tej pory jest dalej ta sama srednia,wlasnie 1 tys eu. ..by nie patrzec na rece rzadzacym..no i te afery Berlusconiego..psychoza z grypa jest mu na reke,uwaga od jego ekscesow zostala odwrocona..a uplywajacy czas pozaciera smrodki dolatujace z wychodka..a ty Justynko jak myslisz?
Temat przeniesiony do archwium.