czemu macie takie zle zdanie o Poakach??? ze od Polakow jak najdalej?mam
wrazenie ze Polacy wstydza sie Polakow na zas.sama spedziłam 3 lata w 3 roznych krajach i bardzo wtedy tesknilam za nocnymi rozmowami i wypadami na piwo ...tak jak to tylko Poacy potrafia robic moim zdaniem
zamiast tego idealizujecie caly wloski narod i cale Wlochy.fakt sa piekne ,ale bez przesady.Powtarzacie
,ze wlosi tacy wspaniali a przeciez wszystkich nie znacie.moze ja mam inne zdanie bo bedac we Wloszech poza fajnymi przygodami przezylam tez kilka zawodow.mowie tu o nieszczerosci jaka niestety ale wielu Wlochow sie posluguje ,zebys sie tylko nie obrazila.
przykre ze ktos jest zawistny,ale wloscy przyjaciele tez tacy moga byc.czas pokaze.oby nie..
gdzies wczesniej czytalam ze wloscy mezowie tacy cudowni bo kwiaty przynosza...a moj mąz jest Polakiem i tez mi kwiaty przynosi,mowi mi komplementy,pomaga w domu,to on kaze mi sobie odpoczac...no co prawda mezatka jestem od bardzo niedawna ,ale wierze ze tak bedzie zawsze;P
niestety ,ale Polacy sami powielaja o sobie zle zdanie i juz tysiace razy z ich
ustslyszalam "od Polakow jak najdalej" a sami sa Polakami wiec sami mowia tez o sobie.nie uwazam zeby posiadanie wloskiego meza bylo czyms godnym pozazdroszczenia.no chyba ze wyroznia sie w sposob szczegolnym z milionow mezow na calym swiecie.zawisc i zazdrosc to nie nasza cecha narodowa.jesli ktos tak mowi to niech mowi o sobie bo ja jako Polka sie za taka nie uwazam.