Z Polski zabierane są niemal hurtowo Karpatki 5 minut firmy Delekta(proszek miesza sie z 400 ml.zimnego,nawet nie gotowanego mleka i miksuje 5 min).Jest prze...,nie opada,nie trzeba gotowac,nie podchodzi wodą,nie wazy się,jest b.nisko kaloryczny bo nie dodaje sie masła.Każde ciasto mozna nim udekorować albo jeść sam np.z owocami.Równiez zupy w proszku czy sosy Amino lub Delekta.A niedawno znalazłam cos co się nazywa Antyzakalec do sernika(daje sie go zamiast budyniu czy maki)i Sernix oraz Antyzakalec do biszkoptów(daje się go do ciasta zamiast proszku do pieczenia).Ja do biszkoptu daję czubatą łychę zwykłej mąki i ten Antyzakalec,a nie żadna Tortowa,Krupczatkę czy ziemniaczaną,wychodzi jak puch.
Przy okazji:dzieki za przepis na Snickersa.A ma ktos może na Rafaello?