KTO JEDZIE DO WLOCH W KWIETNIU????

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
CIAOOO A TUTTI!!!!!!!!!
KTO JEDZIE DO WLOCH WKWIETNIU AGATEM???
MOZE SIE SPOTKAMY??????????????????
w kwietniu??? raczej nie, czerwiec, lipiec, sierpien tak, a gdzie sie wybierasz?
a mzoe ktos jedzie do Mediolanu 23 marca Eurolines???
***carolina*** oczywiscie jade do Mojego Amore do Termoli!!!
Termoli??? ja jezdze do regionu marche... troszke nie ten region:( niestety:(
oo widze ze nie tylko ja bede sie wybierac do mojego Amore ;-) tylko ja bede leciec.. i to do Sardynii... pozdrawiam! :)
mmmm sardegne spedzilam tam Sylestra 2006/2007 a do jakiego miasta?
ja bylma arzachena, olbia, sassari, san pantalone
hej :) miejscowosc Sassari. Szczerze mowiac chcialabym sie dowiedziec cokolwiek o tym miejscu, zarowno miescie jak i ludziach... wybieram sie tam po raz pierwszy wczesniej bywalam w Rzymie badz okolicach.. moj chlopak jest prawnikiem ale nie jestesmy ze soba na tyle dlugo zebym byla na 100% pewna ze jadac tam sama nie wpakuje sie w jakies tarapaty. Myslalam tez o poszukaniu tam pracy na wakacje. Mile widziane jakies sugestie bo widze, ze duzo osob orientuje sie w tematach dosyc dobrze :) pozdrawiam!
Hej, ja też zastanawiam się nad lotem na Sardynię,ale do Cagliari i również byłabym u mojego amore pierwszy raz.Ale to narazie tylko takie wstępne plano-marzenia :)
jak chcesz to mozemy byc w kontakcie :-) moje [gg]
Zapisałam sobie gg :) Jak tylko się pojawisz to napiszę :) Moje [gg]
ja jade w kwietniu:) dokladnie 4 do rzymu z wroclawia. ktos jedzie?
ja jade 6 kwietnia ... też Wrocław- Rzym , mam pytanie kiedy wracasz??
Ja lecę 07/04 na tydzień do Wenecji na urlop.
a ja lece z WRo do BGy 26 kwietnia...ktos jeszcze?? bedzie sie milej czekalo na odprawe. :)
Prawdopodobnie jade Agat-em z Warszawy do Rzymu 28 kwietnia, choc jeszcze nie wiem, czy nie zdecyduje sie na samolot (tylko norwegian wchodzi w grę, bo ceny są kosmiczne w tym czasie). Jednakze Agatem jeszcze nie jechalem, zwykle PKS-busem, więc ciekawi mnie ta firma. W przyszłym tygodniu kupuję bilet, więc się okaże (zwykle decyduję się na ostatnią chwilę).
masz lot o 13.15 z centralwings?:-))jesli tak to lecimy razem:-)))
chodzilo mi o 4 kwietnia z wroclawia ku jasnosci:-)))
Ja jade 26-go kwietnia WACTUREM z krakowa. moze ktos tez sie wybiera?
czesc kochani! ja lece tez w kwietniu, dokladnie 19 do treviso, nio w sumie do wenecji, ale lotnisko treviso...juz nie moge sie doczekac....a to dopiero za 3 tygodnie :) baci!
26 kwietnia z Krakowa do Mediolanu i tam przesiadka do Catani. Może ktoś jeszcze? :)
Ja kiedyś tzn. w 98 roku jechałam z tego biura do Włoch-i powiem Ci szczerze,ze musieliby mi zapłacic, żebym ponownie z nimi pojechała:/ Koszmar !!!!

Podczas jazdy z bagażnika wysypywały sie bagaże,gdyby nie szybka uwaga pasazerow to kierowcy tego starego gruchota -zgubiliby pare walizek!!!Nie mówiac o braku klimatyzacji! A był wtedy lipiec!!i 30 godzin męczarni.Ale tylko do Caserty jezdzilo to biuro wtedy,więc byłam zmuszona na nich!Nie mówic o fakcie małym,że nie chcieli mi dodatkowej walizki zabrac-nawet płacac za nadbagaz-Jedyne co mogłam zrobić to kupić dodatkowe miejsce! Skandal!I tak też zrobiłam!Bo nie mogłam zostawic walizki na dworcu przecież!!!A jak złozylam skarge na nich w Nowym Sączu-bo ich siedziba tam się miesciła-to wlaścicielka biura przyjęła to do wiadomości jednym uchem i wypuściła drugim!
Nie wiem moze teraz coś sie zmieniło...ale niesmak pozostał:/do dzisiaj!
oczywiście o wacturze pisałam:/
wracam 15 a ty?
ciao regina! ale super, ja lece 1 raz do tego z dzieckiem ( 4 lata ) i zupelnie nie wiem jak tam sie poruszac. bedzie mi razniej napisz do mnie jesli masz ochote [email]
regina odezwij sie do mnie buzka
Ryanair: Wrocław - Mediolan(Bergamo) 19 kwietnia
:))))))))))))))
a ja 1 kwietnia do rzymu ktos jeszcze?:)
a jedzie ktos w wakacje do wloch "Trans Europa"????
flaj ołej, jeaaaa! :)
już jutro do Mediolanu.. se se se :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Szkoły językowe