witam wszystkich na sycyli jestem obecnie w pozzallo i wkurza mnie to ze niema tu polaka/ki z ktorym moglabym rozmawiac! napic sie coli badz piwka trzeba zorganizowac wreszcie jakies spotkanie? co otym myslicie? pisac.. zapraszam!
No..ja sie nie dziwie.Mieszkalam w Pozzallo ponad rok i tez nie mialam znajomych z PL (tylko jedna kolezanke z ktora mieszkalam).Jasne.Jest mnostwo Polek,ale zeby znalezc "qualche persona SERIA" musisz chyba ze swieca poszukac.Tzn. taka co nie ma sianka w glowie i nie mysli tylko o wycieczkach na Piazza delle Rimembranze i wystawaniu w nieskonczonosc przy lawkach az ktos ja zauwazy i zaczepi...No comment.Teraz mieszkam w Modica a Pozzallo unikam jak ognia :))) Mentalnosc "ludzi morza" mnie przytlacza...:/ Zalezy tez w jakim jestes wieku,bo w Pozzallo z tego co wiem sa przewaznie starsze Polki (40-60 lat).
paulinka177
11 kwi 2007
hej fajnie ze chociaz ty mnie uswiadomilas.. ja jestem mloda bo mam 19lat i ogolnie towarzystwa mi tu nie brakuje bo mieszkam z kumplami z pracy ale to sami wlosi i z moim kochanym Rosario :) ale ogolnie trzeba sie gdzie spotkac i porozmawiac napic sie coli badz piwka jak kto woli...
M+L
11 kwi 2007
hey!!! a ja jestem w Geli-dość niespokojne miasto....i o czym była już mowa-dużo Polek między 40 a 60 lat - słowem nic ciekawego dla 24-latki...szukam kontaktu z dziewczynami-żeby pogadać ...jakoś sensownie spędzić wolny czs....
solee
11 kwi 2007
czesc niedawno znalazlam te strone i zalogowalam sie. ja jestem w siracusie i zesto bywam w palazzolo. lubimy tam jezdzic ostatnio bylismy na karnawale. co niedziele jezdzimy na cornetti bo sa pycha to male miasteczko to ci sie nie dziwie. jak bys chciala to napisz do mnei to pogadamy. buziki sle
Kolezanka jest w Pozzallo a nie w Palazzolo ;)
A swoja droga karnawal w Palazzolo Acreide jest ok (to juz tak troche nie na temat).
tofana
12 kwi 2007
No wlasnie.Podejrzewam ze w Twoim wieku nie ma tam zbyt duzo dziewczyn (swoja droga tez mam 24 lata).Gdybys chciala pogadac to moje [gg] (pisz kiedy chcesz - nawet jesli jestem niewidoczna bo w godzinach pracy jestem zawsez przed komputerem).
paulinka177
12 kwi 2007
hej fajnie ze jestes niedaleko moze mialabys ochote sie spotkac i pogadac np w niedziele??
paulinka177
12 kwi 2007
hej tak jak pisalam juz do solee to mam ochote na sptkanie z kims z polski taki babskie spotkanie :) napiszcie mi konkretnie gdzie i kiedy a bede napewno mam mozliwosc dojazdu! niecierpliwie czekam..
tofana
13 kwi 2007
Paulinka,a moze sie znamy?Pracowalas w Marina di Modica w zeszlym roku?W barze Charleston????
paulinka177
13 kwi 2007
TOFANA JA NIESTETY JESTEMA NA SYCYLI OD NIEDAWNA I NIGDY WCZESNIEJ TU NIEBYLAM.. PRZEPRASZAM.. :)
tofana
13 kwi 2007
Hehehe,nie ma za co...:)))))))
paulinka177
15 kwi 2007
heja jak to nikt niema ochoty na spotkanie? moze jest jednak ktos chetny :(.. jak juz pisaliscie w pozzallo niema osoby w moim wieku do towarzystwa!!!!! czekam..
tofana
21 kwi 2007
Niestety musialam formatowac dysk i nie mam juz Twojego nr gg :( Wiec jesli moglabys sie odezwac jeszcze raz na moje :)
solee
21 kwi 2007
witaj. jak bede tylko na sycyli to sie odezwe i bede sie chciala z kims spotkac i poznac jakies dziewczyny w moim wieku. obecnie jestem na polocy i pozdrawiam sloneczne poludnie. sorry za pomylke odnosnie miasteczek ale moze sie zdarzyc.papap
ej no kochani ,,ja jestem jak najbardziej na tak,,milo byloby zorganizowac jakies spotkanie poloni ,,mieszkam tu juz 2 lata i znam malo polakow,:(
moja miescinka zwie sie furnari i znajduje sie kolo barcelony,,hmmm ogolne pozdro i powodzenia
nick-t szczegolny
21 lis 2007
7639086 zostawiam swojego gadulca wrazie ktos by chcial porozmawiac ,,
widze ze tu nic sie nie dzieje i to mnie niepokoi strasznie ,,polonia zamula :PP
pozdro @ll
ewelincia100
28 mar 2008
to tez se miasto wybralas gela-zadupie,jak ci sie mieszka