ile kosztuje wynajęcie mieszkania 1-pokojowe

Temat przeniesiony do archwium.
CIAO TUTTI!!! MOŻE WIECI ILE KOSZTUJE WYNAJĘCIE MIESZKANIA 1-POKOJOWEGO W MILANO ALBO OBRZEŻA MILANO? A WYNAJĘCIE POKOJU ILE? PROSZE JEŻELI WIECIE COŚ NA TEN TEMAT TO NAPISZCIE. DZIĘKI
witaj
mysle ze mieszkania w Mediolanie za mniej niz 600 euro na miesiac nie znajdziesz, pokoje to natomiast roznie od 300 do 450 euro
w okolicach mediolanu nie znam cen
elami
To zalazy o jakie okolice mediolanu ci chodzi. Np ok 50 km poza mediolanem na poludnie znajdziesz mieszkanie juz od 350euro. Polaczenia tez sa dobre np pociagiem 30 minut i jestes w mediolanie. Ja tak mieszkam :-)
Tak dla przykladu ja place miesiecznie za mieszkanie ok 90m2 ze wszystkimi oplatami 400 euro miesiecznie.
Jesli zas chodzi ci o bliskie okolice mediolanu ceny wynajmu nie roznia sie duzo od cen w samym mediolanie.
Ja 3 lata temu wynajmowalam umeblowane mieszkanie (wieksza kuchnia, lazienka i sypialnia -jakies 50m2) ok.20-25 km na polnoc od Mediolanu placilam 500 euro za m-c...
Czyli prawie jak w Mediolanie...
Mój chłopak wynajmuje 3 pokojowe mieszkanie 80 m2, 35 km od Milano za 550e ale już z licznikami i wszystkimi opłatami! Z tego co wiem, to w tym mieście jest dużo mieszkań do wynajęcia, więc jeśli Cię to interesuje pisz na moje [gg] .
Pozdrawiam!
ok dzięki! nawet przystępne ceny jeżeli już z opłatami. teraz jade do irlandi a za jakieś 2-3-4 miesiące do milano znam dobrze wloski więc zamierzam tam pozostać. a wiecie może jak jest z pracą? trudno jest znalezć? a jak płacą?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe