Dobry pośrednik

Temat przeniesiony do archwium.
Hej poszukuje namiarów na jakiegoś rzetelnego pośrednika załatwiającego pracę we włoszech. Jestem studentką. Mój mail [email]
Zalezy o jaka prace ci chodzi

jesli jestes w wieku 18-26 lat to moglabys starac sie wyjazd jako au pair do Wloch poprzez agencje ktore zajmuja sie takimi wyjazdami.

Dobra agencja au pair to taka zrzeszona w IAPA (http://www.iapa.org/Docs/index/index.php4)
Sprawdzę dzieki. Interesuje mnie jeszcze praca w hotelu, albo przy zbiorach ( mogę wyjwchać jedynie na 3 m-c bo studiuje) Zna ktoś może pośrednika pracy działającego w tej profesji?
Ja wysylalam cv przez internet do wszystkich hoteli w regionie, ktory mnie interesowal.I tak po pewnym czasie zadzwonili do mnie. Oczywiscie sprawdzilam ten hotel, czy czasem nie sa jacys naciagacze i wyjechalam.Pracowalam 2 mies i bylo fajnie. Zapewnili wyzywienie i nocleg i zaplacili :)Bardzo sympatyczni ludzie.Pozdrawiam
HEy! A moglabys podac namiary na ten hotel, w ktorym bylas? Serio odpisywali Ci na mejle? Ash nie wierze ;)
www.pracuj.pl; www.jobs.pl; GazetaPraca.pl/zagranica;
Tam znajdziesz oferty.Pamietaj,że legalny posrednik(sprawdzisz go w kazdym pośredniaku,na stronie Min.pracy)nie moze pobierac żadnych pieniędzy ani przed wyjazdem ani ściagac ci z pensji,musi załatwić wszystkie formalnosci.Tylko,że na pracę sezonowa moze byc teraz troche za późno ale warto spróbowac,powinnaś znac chociaż w stopniu podstawowym jezyk włoski a na północy przydaje sie tez niemiecki(np.okolice Bolzano).W urzedach pracy tez miewaja oferty.
witam poradźcie mi w spawie pracy we Włoszech szukam czegoś na 6 m-c i dłużej Obecnie studiuje ale kusi mnie dziekanka bo chciałabym robić coś konkretnego :) Znam język włoski w sposób komunikatywny ( byłam w polu , u babki i jako pokojówka) Chciałabym spróbować czegoś nowego Tylko co mi pozostało ??? A wy czym sie zajmujecie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia