SZUKAM I SZUKAM:)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!
postanowilam zalozyc nowy temat BO SZUKAM KOGOS KTO PLANUJE WYJAZD DO WLOCH okolo sierpnia a NIE CHCE JECHAC SAM. Ja bardzo chcialabym wyjechac na rok podszlifowac wloski i popracowac troche ale bardzo nie chce jechac sama. Bylam juz na takim wyjezdzie i wiem jak ciezko jest samemu. jesli ktos jest chetny (preferuje plec zenska;) dajcie znac:)
Hey. Odezwij sie do mnie na maila: [email]
Jestem zainteresowana wyjazdem, wiec pogadamy.
Pozdrawiam ;)
Aha, napisz mi gdzie chcesz jechac, co studiowac bedziesz i gdzie, co planujesz :)
ja jestem chetna na wyjazd do pracy do włoch ale boje sie sama wiec wole z kims takze jak sie ktos wybiera moj mail [email] badz [gg] czesto jestem na niewidocznym ale smiało pisz lub piszce kto chce bardzo pilne :)
ja 1 sierpnia ide do woja ,ale w przyszlym roku sierpien mam wolny wiec jak najbardziej moge jechac za rok :D
Czesc,

Ja takze powaznie rozwazam mozliwosc wyjazdu do slonecznej Italii zeby podszkolic wloski i znalezc prace jeszcze tej jesienii. Chetnie nawiaze kontakt z osobami, ktore planuja taki wyjazd, moze uda sie wyjechac razem, wspolnie znajac mieszkanie itp.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Solo italiano