szukam polakow wmilano

Temat przeniesiony do archwium.
czesc jestem marek szukam polakow z okolic milano przyjechalem w 20.05.2007 mieszkam w cologno monzese
Czesc, jestem Ula, nie mieszkam co prawda w samym Milano ale niedaleko jakies 70 km w Vercelli. Jestem pielegniarka, mieszkam tu i pracuje od dwoch lat. Jesli chcerz pogadac daj znac. Wiem co to znaczy tesknic za wszystkim co polskie.... Pozdrawiam, papatki.
cześć!!! ja tez wybieram się w okolice milano ale pierwsze muszę poszukać mieszkania. pozdrawiam
Ja będę w Milano od 4 lipca i pewnie zostanę tam na dłuuugo, więc miło by było odezwać się czasem do kogoś po polsku ;)
czesc ja jestem w Mediolanie od marca. tez mysle ze byloby milo sie spotkac...oby nam sie szybko udalo pa pa
A ja mieszkam jakies 30 km od Mediolanu w Monticello Brianza. Jestem tu od 4 miesiecy i ostatnio musze przyznac mam maly kryzysik i natretne mysli o powrocie do Polski :\ wrrrrrr... Tez chenie pogadam jesli ktos ma ochote :) tiaa.. ;)
a ja bede mieszkala w Mediolanie od wrzesnia- pazdziernika . jade tam na studia. moje [gg]
Ja jadę do Tronzano Vercelesse-80km od Milano
ja mieszkam w miejscowosci Pavia,tez w sumie niedaleko od Mediolanu
Ja może nie długo będe w Mediolanie dam wam znać kiedy wieć można by było zorganizowac jakieś spotkanko:)Co wy na to?Bacci!
Usia 34-czy ty masz brata Artka?
ja mieszkam tutaj 4 miesiace w okolicach Lambrate i teskni mi sie ze swobodnymi pogaduchami po polsku (bo jeszcze wloski sprawia mi wiele trudnosci) moje [gg] mail [email]
witaj Masterdiandrea 30.06 odbedzie sie aperitivo polskie w Palo Alto na Corso Porta Romana 106(o ile dobrze pamietam nr)-zapraszamy,poznasz na pierwszym spotkaniu mnostwo ludzi.

Co porabiasz w Milano?
pozdrawiam
dzieki Kasiu. wlasnie niedawno dowiedzialam sie ze takie spotkania sa organizowane i napewno sie wybiore :-). A w Mediolanie robie z zasadzie 3 rzeczy... pracuje, nudze sie i chodze z moim chlopakiem na pizze 4 formazzi bo on jest od niej uzalezniony :-D. pozdrawiam i do zobaczenia na aperitivo :-)
z przyjsciem lata organizujemu czwarte spotkanie
"Aperitiv Polski"
Odbedzie sie w sobote 30/06/2007 o godzinie 20.00 w Mediolanie w lokalu
Paoloalto Cafè, C.so di Porta Romana 106.
(okolo 23.00 dyskoteka)
Wiecej informacji znajdziesz na naszym portalu
www.barpolska.com
zeby zobaczyc zdjecia z poprzednisz spotkan
http://www.barpolska.com/divertimentoPL.asp
(na samym dole strony)
Bedzisz ?!...z nami w sobote 30 czerwca ?
Czekamy!! Jesli masz zamiar uczestniczyc w spotkaniu prosimy
odpowiedziec na tego maila zaznaczajac ile osob bedzie.
W aperitivie moga uczestniczyc osoby jakiejkolwiek narodowosci ktore sympatyzuja z polska.
Czesc
Ela i Asfa
P.s. Daj znak zycia na Forum
Fabus,ti vedo bello carico:-)
i ja posiedze w milano troszke. chetnie sie spotkam w "barze polskim" ...albo gdzie indziej. ...moze jakis weekendowy wypad nad jeziora, w goty albo florencji czy wenecji:) kto sie pisze na jakis pomysl to piszcie: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka