Miryam pisze:
Polskie niewolnice we włoskich domach
asia.h swieta racja moja Mama potrafila dla Mnie zniesc duzo aby Mi bylo lepiej w zyciu bo na ojca nie mailaysmy co liczyc, oczywiscie nie robila nica takiego ale rzecz w tym, ze potrafiala sobie odmawiac wielu naprawde wielu rzeczy abym tylko Ja nie czula sie w szkole jak ta gorsza...teraz przyszedl czas, ze Ja jak tylko potrafie pomagam jej...w koncu Ona dala mi wszystko i co najwazniejsze wyksztalcenie.Wiem, sa osoby, ktore przyzwalaja na to tylko z checi zarobku latwej szybkiej ekstra gotowki jednak sa tez osoby, ktore rzeczywiscie nie maja wyboru...wiedzac, ze w rodzinnym miescie co najwyzej zarobia 600 zl miesiecznie a tu zaplac gaz wode energie mieszkanie daj dzieciom jesc kup im nowe buty ksiazki, czasem to trudno zrozumiec ale nie raz poprostu z 2 zlego
wybieraja to gorsze i to najczesciej dla dzieci...>>>>>
---------------------------------------------------------------
hmmm ten tekst wyglada mi na baaaardzo podejrzany!!!
te Ja i Mnie i Mi z wielkiej litery uzywa tylko Kasiula alias Koksa5...no i te nocne godziny pisania....no i te przecinki,lepiej,ich brak:-)
wszystko wskazuje na Ciebie-Kasiula.
zmienilas juz kilka razy nick,ale mozliwe,ze teraz sie zcwanilas i zalogowalas sie od poczatku ,uzywajac inny adres poczty-to tlumaczyloby tylko kilka wpisow na Twoim koncie.
klamalas juz kiedys ,wiec czemu nie moglabys robic tego i teraz???
Kasiula wyjdz z nory!