Licencjonowany przewodnik po Florencji, Pizie, Ver

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam przewodnika po wyzej wymienionych miastach. Interesuje mnie rowniez jaki jest koszt wjazdu autokaru do tych miast. Jesli ktos wie cos na ten temat prosze o odpowiedz. Pilne. Dzieki
hej, ja jestem licencjonowanym przewodnikiem regionu Umbria (Asyz, Perugia, Orvieto, Gubbio, Orvieto, Todi)oprowadzam wycieczki w jezyku polski, wloskim i angielskim, jesli moge jakos pomoc daj znac.
witaj, organizujemy wlasnie wycieczke do wloch i bedziemy zwiedzac te miasta ktore wymienilam. jesli moglabys dowiedziec sie o ceny wjazdu do tych miast bo cos nie moge znalezc. a moze znasz kogos kto oprowadza po tamtych miastach bylabym wdzieczna. moje [gg]
jesli chodzi o przewodnikow znajdziesz ich bez problemu w internecie, wpisz guida turistica + firenze (lub siena, verona) + polacco i szybko ich znajdziesz. jesli chodzi o florencje to znalazlam przewodnika ktory sie nazywa Bonarini Jordanka jest tez adres internetowy. niestety co do cen wyjazdu to nie wiem o co ci chodzi. o autokar, samolot?
a widze ze w pierwszym wpisie pisalas o autokarze. musisz udac sie do najblizszego biura podrozy i oni znajda ci przejazd do wszystkich wiekszych wloskich miast. wiem ze wyjazd z legnicy (nie wiem skad jestes) do rzymu w obie strony kosztuje okolo 500zl. przewoznik to eurolines, ale wiem ze jest ich cala masa.
Nie, nie chodzi mi o przejazd autokarem tylko o wjazd grupy do miasta. Zeby wjechac do miasta trzeba zaplacic wjazd. niewazne, juz znam ceny:)
Przewodnika do Verony i Florencji juz mam. Jeszcze Pisa i Venezia.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.