Szukam przewodnika po wyzej wymienionych miastach. Interesuje mnie rowniez jaki jest koszt wjazdu autokaru do tych miast. Jesli ktos wie cos na ten temat prosze o odpowiedz. Pilne. Dzieki
hej, ja jestem licencjonowanym przewodnikiem regionu Umbria (Asyz, Perugia, Orvieto, Gubbio, Orvieto, Todi)oprowadzam wycieczki w jezyku polski, wloskim i angielskim, jesli moge jakos pomoc daj znac.
Marghy78
17 lip 2007
witaj, organizujemy wlasnie wycieczke do wloch i bedziemy zwiedzac te miasta ktore wymienilam. jesli moglabys dowiedziec sie o ceny wjazdu do tych miast bo cos nie moge znalezc. a moze znasz kogos kto oprowadza po tamtych miastach bylabym wdzieczna. moje [gg]
magda2003
17 lip 2007
jesli chodzi o przewodnikow znajdziesz ich bez problemu w internecie, wpisz guida turistica + firenze (lub siena, verona) + polacco i szybko ich znajdziesz. jesli chodzi o florencje to znalazlam przewodnika ktory sie nazywa Bonarini Jordanka jest tez adres internetowy. niestety co do cen wyjazdu to nie wiem o co ci chodzi. o autokar, samolot?
magda2003
17 lip 2007
a widze ze w pierwszym wpisie pisalas o autokarze. musisz udac sie do najblizszego biura podrozy i oni znajda ci przejazd do wszystkich wiekszych wloskich miast. wiem ze wyjazd z legnicy (nie wiem skad jestes) do rzymu w obie strony kosztuje okolo 500zl. przewoznik to eurolines, ale wiem ze jest ich cala masa.
Marghy78
18 lip 2007
Nie, nie chodzi mi o przejazd autokarem tylko o wjazd grupy do miasta. Zeby wjechac do miasta trzeba zaplacic wjazd. niewazne, juz znam ceny:)
Przewodnika do Verony i Florencji juz mam. Jeszcze Pisa i Venezia.Pozdrawiam