telefonowanie do Wloch za darmo?!?!?!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
sluchajcie znalazlam stronke na ktorej przeczytalam, ze mozna dzwonic do Wloch za darmo z komorkowego na komorkowy i ze stacjonarnego na stacjonarny.
napisalam maila do firmy i mi odpisalai jak to dziala, ale szczerz mowiac nie bardzo wiem jak mam to wszystko wytlumaczyc po wlosku mojemu chlopakowi, bo troszke to zagmatwane, ale moze ktos z Was bedzie wiedzial?!
mozna wyprobowac program, bo daja 10min. za darmo!
podaje stronke

http://rebtel.onet.pl/pl/
sprawdzal ktos????
Ja uzywam takiego programiku freecall (www.freecall.com) ktory umozliwia dzwonienie z komputera na telefony stacjonarne i komorki. Wplaca sie 10 euro i przez 3 miesiace mozna dzwonic zupelnie za darmo: 5 godzin na tydzien na telefony stacjonarne do 40 krajow (w tym Wlochy). Po uplywie tych 3 miesiecy zaczyna konsumowac te wplacone 10 euro. Chyba ze wczesniej przekroczy sie limit 5 godzin/tydzien lub dzwoni sie na komorki. Ale i tak jest duzo taniej niz np. przez skype'a. Ja uzywam tego programiku od roku i moge go polecic z czystym sumieniem :)
hej izula rebtel za darmo nie jest bo tak jak mowia ty dzwonisz do tej osoby ona odbiera potem jakos odrzuca i dzwoni do ciebie a wiec pobieraja od ciebie i od niego pieniadze ale i tak wychodziloby taniej ale problem jest etgo typu, ze ja sie nadal boje tego sprobowac bo jak mi nagle nie wiem ile nalicza, a wogole to obmyslam inny plan a mianowicie kupic karte erataktak i tam jest usluga numerki za grosze placisz 4 zl miesiecznie i wybierasz np numer stacjonarny, na ktory masz dzwonic z karty telerabat np i placisz tylko 3 lub 9 gr za min a normalnie placisz 35 gr za min a wiec juz jest taniej no i potem juz z karty masz te 10+60 hehe jezeli dzwonisz duzo to nawet te wydane miesiecznie 4 zl na ta usluge ci sie odda...mysle, ze to dobry pomysl
ty chcesz wybrać nr stacjonarny włoski w tej usludze?jak to niby by było mozliwe?
nie wydaje mi sie zeby byla mzliwosc wybranie 1 numeru na stacjonarny do Wloch! w tym wypadku wszyscy by tak robili! ja pracuje w orange i my tej uslugi nie mamy.tzn. 1 wybrany numer za granice!niewiem jak era ma , ale watpie!!!
Zobaczcie w Gazecie Wybor. z 13.08 br artykul Dzwon za friko przez komorke.Wystarczy wrzucic do wyszukiwarki na stronie Gazety Wyb. oraz artkul Rozmowy za friko bez abonamentu.I dzwonimy gratis gdzie chcemy, nie tylko do Wloch.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka