Toskania

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z was ma namiary do gospodarstw agroturystycznych w Toskanii???
Poszukuję takiego cichego miejsca, z miłymi gospodarzami, dobrym jedzonkiem, najlepiej sprawdzonego!!!
Nikt nic na ten temat nie wie???
moi znajomi maja gospodarstwo agroturystyczne 30 km od Florencji, miejsce jest super, bardzo ciche ale nie oferuja jedzenia. ogolnie to jest gospodarstw agr. cale mnostwo...!!
tylko wybierac;))
moi znajomi maja gospodarstwo agroturystyczne 30 km od Florencji, miejsce jest super, bardzo ciche ale nie oferuja jedzenia. ogolnie to jest gospodarstw agr. cale mnostwo...!!
tylko wybierac;))
Wpisz w google, bardzo duzo tego jest. Znalazłem na chybił trafił stronkę http://www.agriturismo.regione.toscana.it/index-ita.htm
Wpisz kryteria i znajdzie odpowiednie gospodarstwa.
Oczywiście, że szukałam w google ale jest tego dużo (nie wiem czym się kierować w wyborze), do tego większość nie oferuje w cenie jedzenia, na czym mi dosyć zależało. Tworząc temat liczyłam na polecenie sprawdzonego miejsca (już jedno "znajome" miejsce jest polecone:))
I liczę na kolejne:)
W sumie najbardziej zależy mi na swojskim (domowym) jedzeniu a nie na jedzeniu restauracyjnym...
A właściwie jak znacie takie gosp. w innych regionach to chętnie przeanalizuję oferty;)
pzdr!
Do Martinaduli- byłabym wdzięczna za podanie mi namiarów na to gospodarstwo agroturyst. Czy może orintujesz sie w cenach? Pozdrawiam;)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia