Czy ktoś z was ma namiary do gospodarstw agroturystycznych w Toskanii???
Poszukuję takiego cichego miejsca, z miłymi gospodarzami, dobrym jedzonkiem, najlepiej sprawdzonego!!!
moi znajomi maja gospodarstwo agroturystyczne 30 km od Florencji, miejsce jest super, bardzo ciche ale nie oferuja jedzenia. ogolnie to jest gospodarstw agr. cale mnostwo...!!
tylko wybierac;))
MARTINADULI
21 lip 2007
moi znajomi maja gospodarstwo agroturystyczne 30 km od Florencji, miejsce jest super, bardzo ciche ale nie oferuja jedzenia. ogolnie to jest gospodarstw agr. cale mnostwo...!!
tylko wybierac;))
gioventu
21 lip 2007
Wpisz w google, bardzo duzo tego jest. Znalazłem na chybił trafił stronkę http://www.agriturismo.regione.toscana.it/index-ita.htm
Wpisz kryteria i znajdzie odpowiednie gospodarstwa.
Evvvvva
21 lip 2007
Oczywiście, że szukałam w google ale jest tego dużo (nie wiem czym się kierować w wyborze), do tego większość nie oferuje w cenie jedzenia, na czym mi dosyć zależało. Tworząc temat liczyłam na polecenie sprawdzonego miejsca (już jedno "znajome" miejsce jest polecone:))
I liczę na kolejne:)
Evvvvva
21 lip 2007
W sumie najbardziej zależy mi na swojskim (domowym) jedzeniu a nie na jedzeniu restauracyjnym...
Evvvvva
21 lip 2007
A właściwie jak znacie takie gosp. w innych regionach to chętnie przeanalizuję oferty;)
pzdr!
Laylla
30 lip 2007
Do Martinaduli- byłabym wdzięczna za podanie mi namiarów na to gospodarstwo agroturyst. Czy może orintujesz sie w cenach? Pozdrawiam;)