WIECZORKI WLOSKIE W WARSZAWIE

Temat przeniesiony do archwium.
KTO Z WAS BYL NA TAKIEJ IMPREZIE,NA WIECZORKACH WLOSKICH W WARSZAWIE-JAK TAM JEST,CO CIEKAWEGO SIE DZIEJE....I GDZIE TO DOKLADNIE JEST,Z TEGO CO PAMIETAM TO CHYBA W CZWARTKI I WSTEP KOSZTUJE 20 ZL.???????? kTO CHOD\I NA TE IMPREZY???
Niestety już sie nie odbywaja, jeśli chodzi o te ktorych organizatorem był Casetti.
ojejjjjjjjjjjjjjjjjj-szkoda
a myslalam ze to co czwartek-ale na te wieczorki zapraszala jaks MAGDA-a moze ktos cos jednak wie........!!!!!!!!!?????????????
ojejjjjjjjjjjjjjjjjj-szkoda
a myslalam ze to co czwartek-ale na te wieczorki zapraszala jaks MAGDA-a moze ktos cos jednak wie........!!!!!!!!!?????????????
To właśnie ja. niestety od marca wieczory włoskie się nie odbywają. Może będzie coś od jesieni. Oczywiście dam znać. Pozdrawiam
pisalam w tej sprawie nawet na komorke ktora kiedys podlas na forum ale nic............SZKODA-a jak mnie nie bylo to byly ,teraz jestem to imprez juz nie ma................co za pech!!!!
pisalam w tej sprawie nawet na komorke ktora kiedys podlas na forum ale nic............SZKODA-a jak mnie nie bylo to byly ,teraz jestem to imprez juz nie ma................co za pech!!!!
Komorka jest nieaktualna. Jesli cos bedzie to podam nowy numer.
no to jakby co to pisz,a moze napisz na mojego maila [email]
POZDRAWIAMMMMMMMMMMM
POZDRAWIAMMMMMMMMMMM
POZDRAWIAMMMMMMMMMMM
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę