Polki wolą cudzoziemców

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 138
poprzednia |
Polki lecą na cudzoziemców - to powszechne opinia. Czy przed cudzoziemcem Polki od razu zrzucają ciuchy? A może konieczność importu wynika z braku towaru w kraju?
- Jak udaję Francuza, to zawsze wyrwę jakąś laskę. Jak pójdę na imprezę jako Polak, nie jest już tak łatwo - mówi Paweł, student matematyki na uniwersytecie w Lyonie. - Nie wiem skąd to się bierze, choć czasem myślę, że po prostu lecą na kasę i możliwość wyrwania się z szarej codzienności tutaj - twierdzi. - Szczególnie dziewczyny z małej miejscowości i biednych rodzin, które szukają łatwego życia, polują na obcokrajowca - wtóruje mu Aneta, kelnerka.

Grana przez Jamie Lee Curtis bohaterka filmu "Rybka zwana Wandą" reaguje orgiastycznie na sam dźwięk języka rosyjskiego. Trudno przyjąć, że ta sama słabość jest zbiorową przypadłością całej żeńskiej części naszego społeczeństwa. Prawdą jest natomiast, że coraz więcej Polek znajduje sobie męża zagranicą lub wybiera cudzoziemca, który przyjechał tutaj. - Nie badamy tego. Ale łatwo zauważyć stały i dynamiczny wzrost w związku z otworzeniem granic. Myślę, że bierze się to stąd, że Polki coraz częściej wyjeżdżają za granicę i coraz więcej obcokrajowców przyjeżdża do Polski - mówi Henryk Kalinowski, kierownik Urzędu Stanu Cywilnego we Wroclawiu.
Niektórzy wybierają inne teorie. Peter Mcdonald, Szkot od kilku lat mieszkający w Polsce, obarcza winą własne rodaczki. - Polacy są wybredni. Moi koledzy-Polacy nie popatrzą nawet na dziewczynę, która podoba się moim kolegom-Szkotom - mówi. - W Szkocji ze względu na specyficzną dietę większość kobiet ma dużą nadwagę. Jeśli zobaczy się szczuplejszą dziewczynę na ulicy w Edynburgu, prawie na pewno jest to Polka. Dlatego lecą na nie jak dzicy - opowiada.

A dlaczego Polki tak chętnie oddają się cudzoziemcom? - Bo ich adorują. Włoch będzie sto razy powtarzał, że jesteś najpiękniejsza na świecie i nawet w to wierzył. Polacy nie są tacy wylewni - mówi Dorota, romanistka z Krakowa. - Mam koleżankę, która jak chce się napić za darmo, daje się podrywać Anglikom. A jak się jej jakiś spodoba, to czemu nie pójść z nim do łóżka? - dodaje.

Czasem jest to więc oszczędność, czasem prowincjonalizm, a czasem zniechęcenie towarem tutejszym: - Jak widzę na ulicy dobrze ubranego mężczyznę, jestem pewna, że to obcokrajowiec. Polacy są pozbawieni stylu - twierdzi Grażyna, dyrektor marketingu z Warszawy. Na pewno zdarza się też tak, że jest to wielka miłość...

Mateusz Lubiński

http://facet.interia.pl/seks/news/polki-wola-cudzoziemcow,967949,2627
jedna wielka prawda jest taka ze polacy okropnie sie ubieraja!

czasem patrze rowniez na zachowanie polakow na ulicy albo w barach, w restauracjach, w klubach i mysle sobie ze polskie dziewczyny maja jak najbardziej racje ze wola obcokrajowcow
Popieram polacy ubierają się fatalnie!
No.
Zgadzam się z tym . Na dodatek dużo przeklinają Polacy
Racja. Sk....ny pi.....lone i tyle.:))
szczególnie ci w rządzie :D
POLKI WOLĄ CUDZOZIEMCÓW :-) :-) :-)
POLKI WOLĄ CUDZOZIEMCÓW :-) :-) :-)
ci w rządzie to nawet pić nie potrafią
A że Polki lubią cudzoziemców wystarczy poczytać w Internecie pod hasłami: Zasponsoruję panią za spotkania erotyczne, albo umówię się na 'Dogging':-) :-) :-)
nie wszystkie!!! to zależy czego się szuka
a po drugie polki są trochę naiwne
Polki wola Cudzoziemcow..!!!
Eee tam, w internecie. Co ci z takiej wiedzy urośnie, słupek statystyczny? Spróbuj sam organoleptycznie sie przekonać, może zmienisz zdanie.:))
można to tak ująć...
ale można też powiedzieć, że Polki są łatwe
tak myslisz? a twoja dziewczyna ktora masz lub nie lub z ktora byles tez byla/jest latwa? jesli polski sa latwe to ona tez wiec moze nie wiesz a robila cos za twoimi plecami???
sorry, ale stwierdzenie "polki sa latwe" jest jakby twoim atakiem na to co napisaly dziewczyny o polakch!
polki wcale nie są łatwe
nie można wrzucać wszystkich do jednego worka
phihihihi...jeszcze dozuce do tego: wielkie brzuchy od picia piwska, raczki jak kurczaczki, bo kontakt ze sportem maja tylko dzieki tv ;) sa spocenie, niedomyci, zaniedbani, ze zle ubrani to juz nie wspomne ;) i generalnie tacy jacys niedorobieni... :D :D
* wiem, wiem, zrobilam orta-ikskjuzmi :D
eeeeee taaaam...sru tu tu tu..wszedzie sie znajda latwe kobiety, bezwzgledu na narodowosc !!! A np. wloszki to do takich trudnych do zdobycia naleza ?! :D :D rzeczywiscie.... tyle biczy za èrzeproszeniem na jednym metrze kwadratowym juz dawno nie mialam okazji obserwowac :D
Mała Izko:) - po co to wkleiłaś?

Dla tych zdań?:
_________
Nie wiem skąd to się bierze,
>choć czasem myślę, że po prostu lecą na kasę i możliwość wyrwania się
>z szarej codzienności tutaj - twierdzi. - Szczególnie dziewczyny z
>małej miejscowości i biednych rodzin, które szukają łatwego życia,
>polują na obcokrajowca

_________
>A dlaczego Polki tak chętnie oddają się cudzoziemcom? - Bo ich
>adorują. Włoch będzie sto razy powtarzał, że jesteś najpiękniejsza na
>świecie i nawet w to wierzył. Polacy nie są tacy wylewni - mówi
>Dorota, romanistka z Krakowa. - Mam koleżankę, która jak chce się
>napić za darmo, daje się podrywać Anglikom. A jak się jej jakiś
>spodoba, to czemu nie pójść z nim do łóżka? - dodaje.

a może:

Ja Cię poniekąd rozumiem... miałem "przyjemność" poznać kilka osób z Twojego miasta... Pewnie Ci w porządku już żony mają i dzieci...
Ale co tam - przecież Ty znowu masz swojego 'amore' (tak mi się wydaje) i koleżanki Ci na pewno straszliwie zazdroszczą.... ehhhh
Małe sprostowanie - 2/3 "w porządku" i tutaj (włochy) spotkałem i ubierali się normalnie nawet ;-)
Izka,zalozylas temat,wkleilas artykul.....ale ja osobiscie chcialabym poznac Twoja opinie na ten temat.

z artykulu -jak dla mnie-wynika tylko jedno!!!!Niestety!!!

a Ty?
wlasnie przeczytalam kilka krotkich wypowiedzi....(niektorych dziewczyn)

i
i
i
i umieram.....:-)
jesli ktos wychodzi z takiego zalozenia na starcie to tylko jedno o nim swiadczy, ze obcokrajowca na oczy nie widzialy i kojarzy im sie z niewiadomo kim... osoby , ktore nosa nie wychylily nawet ze swojego miasta, wiec co sie dziwic. Sorry ale jesli ktos wychodzi z zalozeniem ze Polki 'leca' na obcokrajowcow'.... to co tu temat rozwjac: D:P
no ale Lena,madra kobieto,powiedz czy i Tobie po przeczytaniu calosci, nie przychodzi na mysl jedna rzecz....
hmmm NO FAKT:) madra kobieto:)!!!
Dziennikarze pod turystykę seksualną chcą podłączyć wszystkie związki z obcokrajowcami.Seks za pieniądze http://turystyka.interia.pl/wiadomosci/news/polska-rajem-seksturystow,967997
to nie to samo co uczucie do drugiej osoby i nie ważne czy jest ona z Polski,Włoch czy Chin. Prawda jest taka że niektórzy panowie przyjeżdzają do Polski bo seks w polskich agencjach towarzyskich jest tańszy niż w ich rodzimych krajach,dlatego cała ta nagonka,jak agencje ceny podniosą to pewni turyści przestaną przyjeżdzać i skończy się problem tzw.łatwych Polek(śmieszy mnie to określenie)
ja tez wole cudzoziemcow.. czym to wytlumaczyc? nie wiem, ale wybieram ich podswiadomie.. nawet w tlumie Polakow we wroclawiu, jesli jest jeden obcokrajowiec to ja wlasnie nim sie zainteresuje.. Z Polakami jest jakos inaczej. Z WLochami trudniej, nie raz sie juz sparzylam, ale i tak koniec koncow wole cudzoziemca, niekoniecznie Wlocha.. w kwestii ubioru, to jest prawda, Polacy nie maja gustu.. oczywiscie istnieja wyjatki, ale generalni malo dbaja o siebie.. ja nie mowe by przesadzac jak to robia niektorzy poludniowcy.. ale byz nalezc ten zloty srodek:) pozdrawiam z rimini:)
Nie rozumiem,co to znaczy wolę cudzoziemca? Nie patrzysz na charakter człowieka tylko narodowość,ubiór? Oj ja to chyba za stara jestem albo w innym świecie żyję bo nie pojmuję pewnych zachowań. W życiu by mi coś takiego do głowy nie przyszło.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 138
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia