;-)
Kogo mój post obraził...? Miał taki właśnie cel - jeśli same poczuwacie przynależność do pierwszej grupy to moje niewybredne słowo "wypie...ć" dotyczy się do wAS i to podtrzymuje.
Dlaczego tak napisałem - (bardzo, bardzo rzadko używam takich słów) żeby właśnie zobaczyć kogo to obrazi i takie mam zdanie na temat takich dziewczyn i basta.
Jeżeli w tej czy innej główce ubzdurało się, że MUSI mieć obcokrajowca to OK.
Tylko niech publicznie nie próbuje tłumaczyć swoich kompleksów, niskiej samooceny czy zwykłego wyrachowania i rozterek moralnych przez krytykę wszystkich osobników płci męskiej z Polski.
Co znaczy "obcokrajowiec jest lepszy"? oj... jakie to płyciutkie
Macie swój wielki ambitny cel w życiu? Z góry założone kryteria przyszłego celu?
Hmmm tzn jedno kryterium - musi być zagranicy. ehhh - gratuluję priorytetów życiowych - uszlachetnią wAS ten/TE związki z pewnością.
Inne forumowiczki normalnie odebrały mój post - sprawa samooceny i inteligencji.
Ale jeszcze wyjaśnię, że FAGAS to nie każdy obcokrajowiec co jest w związku z Polką tylko ci co sobie "skaczą" po nich i je "pokrywają" ku swej uciesze.
Fagas po skonsumowaniu opowiada swoje 'dokonania' wszystkim znajomym zaznaczając jakie to 'polacche > buttane' są.
Mi nie chodzi o to, żeby żadna Polka z Włochem nie była czy coś podobnie prymitywnego. Chodzi mi o 'metody' jakimi tego 'amore' szukają.
Mala Izka;) - nic do Ciebie osobiście nie było gdyż nie wiem jakimi swoimi atutami próbujesz zdobyć swoje 'amore'.
Mam tylko nadzieje, że są to inteligencja, bogate wnętrze (duszy) etc.
A po poznaniu 'amore' - decydują o związku zgodność charakterów, wspólne zainteresowania itp.
Na Twoje 'domysły' co do mojej osoby nawet odpisywać mi sie nie chcę ...
W skrócie: wszystko > "pudło" - nie trafiłaś :( przykro mi.
Jeśli ktoś zwiąże sie z obcokrajowcem jest to Jej świadomy wybór jak np. Dilly i wielu innych forumowiczek.
Inne za to... cel życiowy to: jestem z Włochem lol/ moje amore/ mój italiano.
Mnie po prostu wkurzają te tabuny idiotek w internecie i w realu.
Grywam czasami na pewnym portalu w gry online - na początku w profilu wpisałem, że znam język włoski ale nie napisałem że jestem Polakiem - efekt :/
Zmiana po dwóch dniach danych w profilu po 'ataku' kilkunastu idiotek, które miały w swoich profilach napisane: Znajomość języka > włoski- słabo lub średnio.
ŻENADA... co te idiotki wypisują do Włochów... żenada i wstyd :|