Dzień chłopaka tuż tuż...

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao tutti!!!Czy wiecie,że 30,IX będziemy obchodzić Dzień Chłopaka?:)Czy już macie specjalnie przygotowane prezenty na tą uroczystość naszych kochanych chłopaków,mężczyzn:)Piszcie wszystko co Wam przyjdzie na myśl:)Baccione!!!
Wiem i jakoś nie będę świętował D
Prezenty? Ja w ogóle zapomniałam o istnieniu dnia chłopaka. Pomijając fakt, że tego dnia będę daleko od mojego chłopaka, myślę, że co najwyżej złożę mu życzenia zgodnie z moim zwyczajem, bo 'świętujemy' wszystkie święta które są w Polsce. Tzn ja świętuję i mu składam życzenia, prezent niekoniecznie :)
W ogóle z prezentami jesteśmu na bakier. Ja mój urodzinowy dostałam wczoraj, a i tak to nie jest późno, bo raz dostałam w listopadzie :D (urodziny mam w czerwcu!)
Dzien Chlopaka?cos takiego mogli wymyslic tylko faceci zazdrosni o Dzien Kobiet.Mysle,ze chlopakiem jest sie do 18 roku zycia,powyzej tego wieku jest sie mezczyzna.Mezczyzna powtarzam.Wiec nie ekscytujmy sie za bardzooo...
jeszcze 4 dni do Dnia Chłopaka:)kto przyłącza się do życzeń dla infa:)
Dzień Chłopaka? a co to za wymysł? pierwsze słyszę...
a istnieje też Dzień Dziewczyny?
ja świętuję 10 marca :)
dokładnie dzień mężczyzny :)
nie dnia dziewczyny nie ma jest dzien kobiet. a ten dzien chlopaka to nieporozumienie... ehm no wlsnie dzien CHLOPAKA:P:P
Dzien Chlopaka to dzien niedojrzalosci?
Mężczyźni nie potrafią poznać kobiet, ale wciąż próbują. Kromka chleba
i dwa komplementy całkiem wystarczą kobiecie, aby przeżyć dzień Marcel Achard
haha to jest fajne:-))
agatkaf 26 Wrz 2007, 16:36 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
Dzień Chłopaka? a co to za wymysł? pierwsze słyszę...
a istnieje też Dzień Dziewczyny?

Też pierwsze słyszę i nie zamierzam mówić o tym głośno. :D:D
A dzień chłopaka, bo i tak każdy facet to takie dziecko po trochu. Nie mogli jednakże nazwać tego inaczej bo dzień dziecka już istnieje:))
a gdzie jest ten DZIEN CHLOPKA?????????

EHEHEHE :D
"sa striptizi"??? :P :P :P

L.
ciao. we wloszech tez obchodza ten dzien?;>
Watpie...ale to bardzo w to watpie :D
Też mnie to interesuje, czy obchodzą tu ten dzień. :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia