Szukam znajomych z okolic Giussano (Mi)!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Szukam znajomych z okolic Giussano, Arosio, Mariano Comense, Carate Brianza, Inverigo! Mieszkam w Giussano od kilku miesiecy i czasem mi smutno.
Odezwijcie sie, nawet jesli nie jest Wam smutno.
Pozdrawiam!
Czesc, ja mieszkam w Albiate, tuz za Carate Brianza..A juz myslalam, ze w Brianzy oprocz mnie i jeszcze jednej dziewczyny nie mieszka nikt z Polski...Pozdrawiam Cie serdecznie..
Ufff! Dobrze,ze jestes. Wiem, gdzie jest Albiate. Co porabiasz? Strasznie mi sie nudzi samej w domu. Fakt - Polakow w tej okolicy jest jak kot naplakal! Moje [gg] ! Pozdrawiam!
Mnie sie generalnie w domu nie nudzi, bo zawsze cos tam jest do zrobienia, ale brakuje mi Polski i Polakow..A z gg niestety nie korzystam..
A Ty co porabiasz w Giussano??
nie prawda tu jest duzo polakow w tej okolicy tylko sie nie szukamy.ja czesto bywam w giussano.
Ja poki co siedze w domu. Fakt - -obowiazko mi nie brakuje,ale ilez mozna? Od niedawna mam tu net, dlatego dopiero teraz sie rozgladam. Szukam tez szkoly, bo po wlosku poki co mowie slabo. No i czekam sobie calymi dniami na meza,az wroci z pracy. Jestescie pierwszymi Polakami,ktorych tutaj znalazlam. Wczesniej bylam totalnie sama.
March.ewka skoro tylku jest Polakow, to dlaczego tak trudno ich znalezc? Daj znac kiedy bedziesz w Giussano!
Jesli chodzi o kursy jezyka wloskiego dla obcokrajowcow to jest ich sporo w Mediolanie. I sa one bezplatne.Jesli twoj maz pracuje w Mediolanie to niech ci przywiezie bezplatna gazetka typu Leggo czy Metro i tam dosc czesto sa ogloszenia o takich kursach. Zreszta jak cos znajde przypadkiem to ci tu wpisze..
czesc! Byc moze, dzieki Kasi z Cinisello Balsamo, cos juz znalazlam. Jade dzisiaj do Mariano Comense to sprawdzic. Dam Ci znac. Ale dzieki!
to powodzenia...Do Mariano masz o niebo blizej...
Hej! Niestety... Nie udalo sie. To nie jest ta szkola, o ktorej mowila Kasia. A Ty przeszlas jakis kurs? Gdzie? Nie wiem juz gdzie szukac ... Milego wieczoru.
Ja chodzilam kiedys na angielski biznesowy i to byl wlasnie bezplatny kurs w Mediolanie. Ale sa tez kursy jezyka wloskiego dla cudzoziemcow. Jak tylko mi wpadnie pod reke jakis namiar to ci tu napisze...Ok?? Milego wieczoru..
Czesc! Co slychac? Jest moze do Ciebie jakis inny kontakt, poza forum? Moj mail to [email] Pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.