Jacy wysocy są Wasi Włosi???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
Ciao:)A ja mam takie głupie pytanie jak wysocy są tak naprawdę Wasi Włosi,bo mówi się że Włosi nie należą do nawyższych...ale czy to rzeczywiście prawda sprawdźmy tutaj i porównajmy:)Mój ma 187cm:)
..eeee zaraz tam glupie :D
Czekaj no tylko znajde jakas miarke i zaraz wymierze swojego wzdluz i wszerz..cholera...tylko, zeby teraz sie nie ruszal przez chwile ..
Inne wymiary tez podac?
:D
hahaha dobre Zenobia:D no jak chcesz dawaj odrazu porównam z mojego wymiarami hahaha
nie obraz sie sweetkate ale czy Ty nie masz naprawde nic innego do roboty jak zakladanie tak glupich postow jak ten i cala reszta? Pomysl zanim cos zrobisz bo... bo o madrosci to nie swiadczy.
No jestem ciekawa, kiedy przerzucimy się na temat "Jakie wykształceniae mają Wasi Włosi?" czy "Jak lubią spędzać wolny czas?", hahahha!!!
Hahah lena dobre to było dlatego zaznaczyłam w moim poście że to głupie pytanie no ale chyba trzeba jakoś urozmaicać to forum a nie tam ciągle tylko standardowe pytania!!No niech się ludzię trochę tu rozbawią od tego jesteśmy my zabawni ludzie:):)Trochę więcej poczucia humoru nikomu nie zaszkodziło jeszcze:):):)I nie zgadzam się z Tobą że zakładanie takich postów o czymś świadczy bo to chyba każdego ciekawi jakie np.mają imona nasi Włosi albo jakie jest najciekawsze miasto w Italii....
A pytanie jaka różnica wieku jest między nami nie uważasz za głupie???Wypowiedz się też tam w takim razie...Poza tym nudni ludzie to są tacy którzy nie mają poczucia humoru a ja mam go w nadmiarze!!!Ty najwidoczniej go nie masz skoro Cię to pytanie zbulwersowało hahahaha
No najwidoczniej nie dorównuje CI do pięt inteligentna Leno!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
hehe....dobre sweetkate84.....:) całkiem spoko temat...przynajmniej smieszny;D...Ja nawet nie wiem ile ma ,,Mój" Włoch;p ale jest wysoki okolo 1,90...widac sa wyjatki od reguly.....;p
No to GRATULUJE poczucia humoru...

Ja tez je mam ale najwidoczniej inne Od Twojego. SMIESZA NAS INNE RZECZY.
Jestem ciekawa ile osob na Tym forum smieje sie jak widzi Twoje pytania. Co widzis z smiesznego w Twoim pytaniu?

No coz jesli w takich postach widzisz urozmaicenie to niech Ci bedzie. Oczywiscie w poscie o wiek tez wyrazilam swoja opinie.
Widze dziewczyny ze nie zrozumialyscie przeslania tej co zakladala post.To poprostu jest ukryte pytanie czy mozecie chodzic w szpilkach przy swoim lubym.Bo jak swiat swiatem to Wlosi zawsze byli malutkim narodem,szczegolnie ci z Poludnia i by nie wpedzac ich w kompleksy nasze dorodne dziewczyny mecza sie w obuwiu w rodzju baletek.Moj ex to sobie w buty pod piety podkladal wkladki 1.5 cm.jakby to mialo cos pomoc,a pan Berlusconi smigal w butach na 9 cm obcasah
mialo byc obcasach
Bravo lenaaaa
Propozycja nowego tematu: Jak ożenić Agostino Moschella?:
Witam, Mam na imię Agostino, jestem Włochem, mam 37 lat ? wzrost 170 cm, jestem szczupły i wysportowany, mam szczery i lealny charakter; chciałbym poznać Panią, Polkę, stanu wolnego, do 30 lat, ładną i bez dzieci, o łagodnym charakterze, najchętniej katoliczkę pragnącą założyć rodzinę i skłonną na zamieszkanie we Włoszech, mile widziane osoby znające język angielski. Jeżeli cię to interesuje napisz : [email] . Ps. Najlepiej byłoby porozumiewać się ze mną po włosku lub po angielsku, nawet za pomocą darmowego automatycznego tłumacza online. Pozdrawiam Agostino
http://rozrywka.anonser.pl/offer/20/1/4/i_371919/offer.html?&so=DESC&sf=create_timestamp&p=4
P.S. ciekawe dlaczego Polkę
Do Leny za poprawienie humoru:)
- Dove vai con quel libro?
- Lo riporto al proprietario, che deve averlo smarrito.
- Lo conosci?
- No, ma il suo nome e' scritto sulla copertina:
si chiama Dante Alighieri.
- Che cosa chiede un cannibale sull'aereo?
- La lista dei passeggeri.
- Hai dei buoni denti?
- No.
- Allora tienimi il croccante che vado un po'
a giocare a pallone.

- Scusi, ha visto dei poliziotti in giro?
- No.
- Va bene. Allora mi dia il portafogli!
Un dottore al suo paziente obeso:
- Se lei farà dieci chilometri al giorno per un anno
arriverà sicuramente al suo peso forma!
Un anno dopo il paziente telefona al dottore:
- Dottore, la volevo ringraziare perché è stato come ha detto Lei,
ma ora ho un problema!
- E cioè?
- Che ora sono a 3.650 chilometri da casa!!!
I bambini erano stati tutti fotografati, e la maestra stava
cercando di convincerli a comprare una copia della foto di gruppo:
- Pensate come sarebbe bello, quando sarete grandi, guardare
questa foto e dire: "Questa è Sara, è un avvocato, o
questo è Giorgio, è un dottore..."
Pierino con una voce squillante dal fondo della classe gridò:
- ...e questa è la maestra, è morta!!!
La maestra dice a Pierino:
- Se metto nello zaino 5 libri di italiano, 7 di matematica e 2 di storia,
quanti libri avrò?
- Abbastanza per rovinarmi le vacanze...

- Imputato... perché ha ucciso sua moglie con cinque colpi di pistola?
- Perché poi si è inceppata...
SweetKate84 daj spokój lenie bo przeciwieństwie do Ciebie kieruje się rozsądkiem
hahahahaha Inf, no za co to było? :)
Prowokacja....
tiaaa, wszystko by na to wskazywalo, ale nie w tym przypadku, nie w tym !!! :D :D
melange, a kto niby prowokuje?
Inf, prowokacja, nie prowokacja, ale widzę, chcesz zając moje miejsce. Mocne wejścia to zawsze była moja domena.:)))
genio/eugenio to doskonale wiem ze to była Twoja domena :)))
genio/eugenio to doskonale wiem ze to była Twoja domena :)))
..nie ma jak to kadzacy sobie Panowi :D
*Panowie
witaj,twoj wpis jest berdzo dobry .Ja jestem tutaj tylko gosciem,ale masz racje...zyje z makaronem...mysle ze sa bardzo malutccy pod kazdym wzgledem.pozdrawiam
Była, była.....a cóż to, jeszcze nie abdykowałem.:))))))
hahahahahahahahahahahaha, o cazzo:))))
genio/eugenio, wkleję ci kilka tysięcy linków. Zrobisz furorę na prawicy. pl .:))))))
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia