SZUKAM KOMPANKI NA WYJAZD DO WłOCH!

Temat przeniesiony do archwium.
Benvenuto!
Witam wszystkich serdecznie, nazywam się kasia mieszkałam pół roku pod Bari, teraz jestem w polsce ale znów mnie wyrywa w świat! Zastanawiałam się nad wyjazdem na klika miesięcy..nie wiem jeszcze gdzie...może do bari bo mam tam przyjaciół ale może na północ tym razem...florencje, turyn...wenecja....poszukuje kompanki ;-) wspólne mieszkanko, praca necesario, i oczywiście le nostre serate ;-) dziewczyny jeśli macie podobne idee napiszcie, na razie nie mam pomysłu gdzie..proponuje Bari bo już znam co gdzie i jak ;-) mieszkam w katowicach...w razie czego oto moje gadu 9310843! BACIONI!
Przypominam nie jest to forum randkowe.Jak to wykryje inf bedzie katastrofa.Napewno sie poskarzy a wtedy.............
ale jakie forum randkowe! chyba mnie źle zrozumiałeś..ABSOLUTNIE NIC W TYCH KATEGORIACH, po prostu szukam osób chętnych na wspólny wyjazd.. nie wiem dlaczego wywnioskowałeś jakiś matrymonialny podtekst! chcę wyjechac na kilka miesięcy...może w charakterze au-pair (ale nie koniecznie)podszkolić język, przeżyć fajną przygodę ...a z koleżanką żeby było nam raźniej i weselej... bo sama nie ryzykowałabym..
ha,ha, "jak to wykryje inf.. " No dziś może nie wykryje :-), mamy gorący wieczór wyborczy..
sama zerkam jednym okiem w tv czekajÄ…c na wyniki :)))) i oczywiscie komentarze
inf.to taki kochany psychopata,który wyskakuje znienacka jak goły zajac z pokrzyw.I on nie donosi,on uwielbia katowac nas najrózniejszymi wiadomosciami,tak ni z gruszki ni z pietruszki.Ale trzeba przyznac,ze jak z nim xle to bez niego jeszcze gorzej :-)
nie wiem czy mu sie to spodoba co napiszę,.. ale co tamm. Dla mnie INF.to facet, który pomaga, zwłaszcza kobietom.. a to wcale nie jest często spotykane..
Jak by to zakończyć?? ""DZIEKUJEMY CI INF.2" :-)))))))))))))(w oryginale było inaczej.. )
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka