Do Stokrotkiverde!!

Temat przeniesiony do archwium.
Stokrotkiverde pietro sie w Tobie zadużyl!!
Antonio it czemu mi z pietro22 przypominacie chłopców z Gumtree:
http://www.wloski.ang.pl/Milosc_z_gumowego_drzewka_25302.html
do inf. ty popierdolka jestes
do inf. nosil wilk wilka razy kilka poniesli i wilka od dzisiaj jestes pod obserwacja
do inf. nosil wilk wilka razy kilka poniesli i wilka od dzisiaj jestes pod obserwacja
Chłopcy kiedyś już wkleiłem artykuł o Polakach:
http://www.wloski.ang.pl/O_wyzszosci_Gallo_Iitaliano_nad_polskim_quot_dzentelme_24891.html
inf2 tu pisalo do stokrotkaverde nie rozumie dlaczego wcinasz sie jak waciak w tryby ??? a dlaczego Ci przypominamy jakis tam chlopcow to nie wiem ?? widocznie masz jakies doswiadczenia z tymi chlopcami!! ale to nie moja sprawa! na mysl i Tobie tez mi sie nasowaja rozne skojarzenia ale nie ladnie by bylo z mojej strony bym je wyjawial publicznie to tylko skojarzenia przeciez Cie nie znam wiec jak narazie powstrzymam sie od ich upublicznienia, pozdrawiam serdecznie Antonio
do inf troche tego jest napociles sie ale faktu nie zmienia brakuje Tobie obycia
do inf2 ucz sie od antonia to nie boli
Udanego polowania Chłopcy
do inf2 widze ze poddajesz sie bez walki noi po zawodach braz ok jak na trzech uczestnikow to i tak dajesz rade
urywam sie na moment pozdro antonio
Cześć Antonio umiesz tak:
Antonino sklamal bym gdy bym powiedzial ze umie, ale warunki mam jestem tez zdolny i pojetny, tylko po co mial bym robic mongoloida z siebie? malo ich tu ?
no ale dla Ciebie jak dasz mi powody i argumenty to sie naumie:) pozdrawiam Cie serdecznie i cieplo Antonio
Pierwsze slysze.Zawsze myslalam ,ze zadurzenie pisze sie przez rz
Stokrotka Jestem z Ciebie dumny! i nawet Cie lubie! cmok-cmok
Widze,ze czeka mnie ciezka walka,by wyrwac kwiatuszek.Musimy ustalic jakies zasady i jakie sa oczekiwania.;)
Moi drodzy forumowicze czego to czlowiek nie zrobi dla towarzystwa..pisze glupoty..plecie co mu slina na jezyk przyniesie ,byle by nude zabic..a jeden taki ,to byl ten..no jak mu tam...Cygan to sie dal powiesic dla towarzystwa :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia