Barpolska Milano

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
www.Barpolska.com wita wszystkich :)
w koncu zostaly zamieszczone zdjecia z ostatniego aperitivu :)
pod koniec listopada planujemy nowe spotkanie
serdecznie zapraszamy
Ela & Asfa
Witajcie!No szkoda,że tym razem mnie nie było na spotkaniu:(Poznaję na fotkach wiele osób które była w maju:)Pozdrawiam wszystkich:)Elami czy to są Włosi czy Polacy na tej fotografii?http://www.barpolska.com/Immagini/070630/DSC09723.JPG
Pozdrawiam Ciebie!
witaj
na tym zdjeciu sa wlosc, nasza nacje reprezentuje tylko ja
pozdrawiam
Elami
..no tak, wygladaja na typowych slowian, synowie Lecha z dziada pradziada :D
appunto tak tez pomyslalam jak ich zobaczylam:P
no ba!!!Wyglądają bardzo fajnie właśnie:D:D:D że też nie było wtedy takich fajnych Włochów:((((hahahaha
no a co ciebie oni tak interesuja skoro ty niby masz chlopaka wspanialego!?
nie mnie tylko moja kumpele:D:D:D mówi że towar peirwsza klasa:D:D:D
ah 'towar' interesujace....
hmmm...
ohh nawet zenobia tak twierdzi
nio .. :D
Alez dzis jestem oszczedna w slowach :D az sie sama sobie dziwie :D Ale fajnie, ze sweetkate wrocila..zawsze jakos poprawia mi humor :D
no smieszna jest...:P
Też się cieszę :D:D:D A co tu nowego w ogóle???Będzie na paeretivo pod koniec listopada?:)Ja będę na banq!!!
Scusa per mio sbagliato!Czy będziecie kochane na spotkaniu pod koneic listopada w barze polskim bo Elami coś wspominała,że organizują:)
oooo to wtedy zobacyzmy twoje zdjecia. lol
nie wiem czy bede... moze
No dziewczyny wtedy to żartowałam sobie:D:D:D Wiadomo każda kobieta jest piękna i wydaje mi się że na tym spotkaniu to wszystkie Polki będą wspniale wyglądały:)Czekam z niecierpliwością na kolejne aperetivo...:D:D:D
..ja nie wiem jak brzydule ze zdjec sie do tego ustosunkuja :D
sweetkate odezwij sie jak bedziesz w milano..
Zenobio:D:D:D To były żarty :D:D:D żeby to forum jakoś no wiesz ożywić(jak się udało kosztem niewinnych kobiet to przepraszam)i szczerze muszę przyznać,że z ostatniego aperetivo sporo kobiet poznaje i pozdor dla nich,m.in. dla Malwy,Kasi,Elami:)a także Fabusa rozpoznaje:)i mojego kumpla ze Sokratesa z takim ogromniastym uśmiechem:D i Martki:)Pozdrówka dla was wszytskich i do zobaczonka szybciutko:)tym razem wezmę aparat:)
hejka Giu:)Wiadomo że się do Ciebie odezwę jesteśmy w kontakcie spoko:)Mam do Ciebie jak co wszelkie namiary więc na pewno się dogadamy:)A jak Tobie się tam żyję?:)Pozdrowionka:)
jak nie rozumialam Twojego poczucia humoru tak dalej go nie rozumiem... dajcie mi mur
to chyba nazywa siela mancanza di coerenza
No lenaaaa coś Ty taka nie z humorem :D:D:D dziewczyny wiedzą,że tutaj na forum każdy czasem się wkurza jak ktoś kogoś zdenerwuję i wtedy wiesz każdy obiera inną taktykę a ja zamiast się kłócić wolę trochę pożartować :D:D:D no już przeprosiłam za żarty z fotek!Nic do nikogo nie mam bo szczerze powiedziawszy znam tam tylko 5 dziewczyn a reszty nie poznałam jeszcze osobiście tylko ze słyszenia:)Wszytskie są tam pięknę oczywiście:)każda na swój sposób i ważne że ich partnerzy to doceniają:)
To jak pojawisz się na aperetivo??To wtedy będziesz mogła się pośmiać mi w twarz:D:D:D
sweetkate wypisujesz rzeczy ktore nie maja sensu. to TAK SAMO jakbym powiedziala Ci ze jestes glupia, a potem stwierdzila, no co Ty ... ZARTOWALAM.
hahahah ale Ty sobie to wzięłaś do serducha :D:D:D a co byłaś na tamtym aperetivo że tak się przejęłaś????Nic nie muszę się Tobie tłumaczyć przeciez mi się w ogóle nie znamy no kobieto wrzuć na luzzzzz :D:D:D:D
nie nic sobie do serca nie wzielam, widze ze dalej nie rozumiesz.. Naprawde nie interesuje mnie to co mowisz i mnie zupelnie nie dotyka. Tylko, ze najpierw mowisz jedna rzecz, a potem kolejna, cos czego naprawde nie lubie. Brak koerencji!
Na aperitivo nie mialam jeszcze okazji byc.
Ja jestem jak najbardziej spokojna i wcale sie nie zdenerwowalam, stwierdzilam poprostu, ze to co piszesz nie ma sensu.
Czym innym mialabym sie zdenerwowac? Tym co piszesz...? nie zartuj..
No ale o co Ci chodzi???Czego masz nie lubić????Jejkuś ludziku przecie nawet mnie nie znasz to co w ogóle możesz o lubieniu mówić!I do what I want:D:D:D Przecież to jest anonimowe forum i jedni sobie jaja z tego forum robią inni biorą na poważnie!!Gdybyśmy się spotkali na lifa to bym inaczej z Tobą rozmawiała,ale tak wirtualnie to co Ty możesz o mnie wiedzieć?NOTHING!!!!So just please don't speak about something what u don't know ok??:D:D:D:D
rozmowa z Toba nie ma sensu. Roznica miedzy mna a Toba jest taka ze na zywo rozmawiam tak samo jak i na forum czy gdzie indziej. a Twoja odpowiedz zupelnie nie odnosnie mojego poprzzedniego wpisu.... mi arrendo
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Solo italiano