Barpolska Milano

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
By the way co to znaczy "Brak koerencji" bo ni w cholere nie mogłam znaleźć takiego słowa w internecie to jakiś Twój nowy słownik???hahahahahha dobre sobie :D:D:D:D
Droga lenooooooo rozmowa z Toba mnie śmieszy gdyż tu na forum każdy ma prawo do jakichkolwiek wypowiedzi czy to są żarty czy poważne wypowiedzi lub sugestie w jakiejś sprawie!To Ty sobie też przecież robisz jaja z moich wypowiedzi to co ja już nie mogę???This is a free country my dear friend:D:D:D:D
zobac powyzej, rozmowe z toba juz zakonczylam. Nie odpisuj mi bo z kazdym wpisem wypisujesz kolejne glupoty. ciao
moze brak koherencji..choc nie sadze zeby to mialo cos wspolnego z tematem :-0
hahaha lena sie na żartach nie zna:D:D:D co za kobieta tak się szybko poddała!Ale widać,że nie ma co robić bo non stop ją tu widuję na tym forum:D:D:D:D
essere coerente.. spolszczylam wloskie slowo Dziecko. Nie reaguje na Twoje zaczepki.P.S. nie mozesz mnie widywac non stop na tym forum bo jest to poprostu niemozliwe.
a jednka:)ej no lenaaa co Ty taka obrażalaska przecież ja do Ciebie nic a nic nie mam bo Cię nawet nie znam...why????Czemu tak szybko kończysz ze mną konwersację???
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Solo italiano