praca dla dziewczyny pod Rzymem

Temat przeniesiony do archwium.
gdzies tam pod Rzymem komus jest potrzebna dziewczyna zeby opiekowac sie starsza pania. nic wiecej nie wiem, ale wiem kto wie wiecej.
Jesli jest ktos chetny, to sie prosze zglosic, ja podam dane dalej i moze komus sie to sprzyda.
bardzo tajemnicza ta oferta.I jak widzę chętne drzwiami i oknami sie pchaja.Ale tu tłok.
a jaka ma byc? ja nie jestem agencja ani pracy ani reklamy, kapewu?
znajomy gosc szuka kogos do opieki nad mama jego bosa, i jak sie zglosi ktos z zapytaniem to powiem to gosciowi i on do tej osoby zadzwoni i... moze sie dogadaja. numeru goscia nie daje bo takich numerow sie nie robi, tzn nie podaje sie publicznie nr tel. a ze chetnych malo, nie dziwne, bo na necie glownie mlode osoby albo wyksztalcone, dla nich opieka nad starcem to zadna gratka, no nie, tez nie mam pojecia ile sie zarabia, a propos jesli ktos wie to prosze mnie uswiadomic, moze mi nie zaszkodzi:-)
Tylko nie oskarżajcie obywatela EU o niecne zamiary, to raczej porządny chłopak.
taaa
Nikt cie nie oskarża o niecnosci.Ale w ub. roku niejaka anca.smile też poszukiwała opiekunki do mamusi pewnego bosa(bo on ponoc nie umie posługiwac sie komputerem)a później okazywało sie,ze to praca dla hostess w klubach nocnych.Tu na forum są i pielegniarki,i osoby co juz pracowały jako opiekunki wiec wiedzą jak ta praca wyglada.Np.przez agencje Labor mozna byc opiekunka za 850 euro netto miesiecznie+darmo wyzywienie i mieszkanie oraz ubezpieczenie i liczy sie do emerytury,agencja też zapewnia darmowy kurs jezykowy i transport do Włoch oraz opieke przez cały okres kontraktu(kontrakt na 2 lata).Wiem,ze sa miejsca gdzie zarobi sie wiecej ale bez pewnosci,ze to praca z całym socjalem. Poza tym juz tyle osób przejechało sie na takich tajemniczych ofertach,ze nie ma co sie dziwic ze nie dowierzaja.
Drogi obywatelu, nie osądzaj nas źle. Potwierdzam historię z anca.smile. Podajesz informację z trzeciej reki i to już jest takie no... delikatne. Skoro ten bos, to taki BOS, to powinien zgłosić sie do agencji, a nie szukać pośredników. Nie chcesz mieć problemów, to nie pośrednicz. Wiesz, poźniej, to rożnie bywa i ktoraś ze stron może być niezadowolona i po co ci to? Wiem to z własnego doświadczenia.
Te nasze uwagi są w dobrej wierze.
przekonaliscie mnie. racja, jak sie malo wie to trzeba siedziec cicho.
LUDZIE, A RACZEJ DZIEWCZYNY!!! DEZAKTUALIZUJE NIESWOJA OFERTE PRACY!!!!!!
>>>>ludzie, a raczej dziewczyny!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje